4 Comentarii

  1. dojo 05 noiembrie 2013 la 09:44 - Raspunde

    Am doua carduri: pe firma si la un cont personal de extern, bun de folosit cand nu suntem in tara. Mi-am inchis conturile personale (Leu / USD) saptamana trecuta. Platesc prea multe comisioane. Plus ca, desi vreau eu sa fiu gigea si sa platesc cu cardul, de fiecare data am carat cu mine si cash, exact pe ideea ca nu stii cand nu merge rahatul ala de POS si te faci de rahat. Daca inca nu am siguranta ca 100% imi va merge plata OK, prefer sa platesc cu cash (daca tot ma car cu banii) si sa-mi iau acadele de sutele de lei (ca cam atat se aduna in tot felul de comisioane pe conturi) pe care nu le mai platesc bancii, doar ca sa-mi tin 200 de lei la ei.

    • Robin Molnar 13 noiembrie 2013 la 23:08 - Raspunde

      Just. Cardurile nu sunt pentru oricine, la fel cu cașul nu este pentru mine.

  2. Maniero 05 noiembrie 2013 la 11:21 - Raspunde

    Hmmm, eu nu vad niciun avantaj la plata cu cardul vs ramburs pentru cumparaturile online. Ca nu prezinta dezavantaje majore accept, dar atat. Si asta doar pentru comerciantii din Romania (sau hai, UE).
    Ce faci insa atunci cand termenul de livrare e de minim 10? Si cand produsul platit cu cardul nu vine nici dupa doua saptamani? Si defapt nu mai vine deloc? Am patit chiar eu asta, cu niste ceasuri comandate din Rusia. N-ai fi preferat sa ai posibilitatea de a plati ramburs?

    • Robin Molnar 12 noiembrie 2013 la 07:38 - Raspunde

      La minim 10 plătești ramburs, firește. Plata cu cardul nu e OK în chiar toate situațiile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.