Scurtissime – 14 Septembrie 2013

 1. Protestul acesta anti-exploatare la Roșia Montană chiar mi-a plăcut.
 2. Gaben a văzut pe pielea lui cât de periculos este culoarul european Deva – Alba-Iulia. Bine că nu s-a întâmplat, totuși, nimic!
 3. Vladimir Putin, propus pentru acordarea Premiului Nobel pentru Pace. Ținând cont că a oprit o intervenție militară în Siria, are șanse să-l și ia.
 4. Un proiect interesant: obiective turistice înlocuite cu suveniruri.
 5. Elicopterul din Abydos. Țeapă, desigur, că faraonii nu aveau nici elicoptere, nici petrol pentru motoarele lor. Plus că, pentru elicoptere, îți trebuie industrie, ca să le produci și să le folosești, dar semnele industrializării lipsesc, evident, întrucât vorbim despre o mânărie.
 6. Un jurnalist american ar putea face un secol de închisoare pentru că a postat pe net un link către informație pe care nu el a furat-o.
 7. Pentru prima dată, s-au găsit în natură roți zimțate funcționale. Insectele respective sunt atât de banale în Europa, că dacă ne-am fi uitat mai atent la microscop, am fi fost mult mai deștepți.
 8. Bulversant, halucinant, penal:

  Nu am reușit să ajunge la domnul profesor Lucan. Am întrebat atunci, am stat vreo 3 săptămâni, care este motivul și mi s-a spus că e motivul financiar. […] Am ajuns la profesorul Coman, care ne-a trimis la Timișoara, pentru că el nu rezolvă eșecurile altor medici. […] Nu a mai vrut nimeni să se ocupe acolo de noi, fiind acuzați că de ce am plecat la Cluj. A fost o luptă de orgolii.

  Adina a murit ignorată

 9. Humane Society International mă calcă pe bătături cum m-a călcat și Greenpeace: cum adică să nu aplicăm aceleași metode pe care le aplică și ei?
 10. Clădirea Muzeului Național de Artă din Cluj va fi retrocedată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.