20 Comentarii

  1. Joita lucian 21 noiembrie 2011 la 10:00 - Raspunde

    Verestoi este …creat de noii….noi le dam putere ei abuzeaza de ea!

  2. relansat 21 noiembrie 2011 la 11:46 - Raspunde

    tre’ sa fiu de acord cu tine in privinta google earth, care m-a ajutat sa umblu prin orase necunoscute mie. londra ar fi unul dintre acestea 🙂

  3. TNH 21 noiembrie 2011 la 13:56 - Raspunde

    2. Am o părere proastă despre proiectul dincolo de bani. Ei susțin că vor să construiască o comunitate, dar comunitatea lor jignește oamenii pe criterii geografice. Dacă făceau diverse secțiuni pe site pentru a da șansa celor ce gândesc la fel ca ei să formeze comunități de frați întru gândire în alte orașe, da, îi înțelegeam. Dar nu, cine gândește ca ei și e din altă parte trebuie s-o ia de la zero dacă vrea să facă același lucru, că dacă ei s-au chinuit fără să-i ajute nimeni, atunci și ceilalți să facă la fel, nu cumva să beneficieze de know-how-ul lor.

    Disprețul meu pleacă de la faptul că am vrut să mă ofer voluntar la ei pe site și eram dispusă să cheltuiesc niște bani cu transportul până acolo, dar nu acceptau membri decât “maxim din Lugoj sau Arad”. Așa că uite încă un motiv pentru care eu și voluntariatul nu prea ne întâlnim, motiv pe care am uitat să-l menționez la articolul tău pe tema voluntiariatului.

    E pur și simplu jignitor să simți că ai atât de multe de oferit și că nu corespunzi. Să fim serioși, dacă și ajutorul pe care vrei să-l dai e filtrat pe diverse criterii, mai bine faci întâlniri în natură sau la cafenea pentru a suda comunitatea și acolo oamenii se vor oferi să se ajute între ei, dar nu faci un site la care lumea să se uite prin gard la petrecerea celor de dinăuntru.

    P.S. Și poate într-o zi o să mă lămurească și pe mine cineva cum poți construi o comunitate segregând-o de alte comunități cu aceleași valori și idealuri.

    • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 20:32 - Raspunde

      La ce te referi că jicnește oamenii pe criterii geografice?

      • TNH 21 noiembrie 2011 la 20:35 - Raspunde

        La faptul că ajutorul meu nu este binevenit, chiar dacă aș vrea să-mi plătesc singură transportul.

        • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 20:36 - Raspunde

          Cam aiurea. Dar are sens: plătești bani…

          • TNH 21 noiembrie 2011 la 20:40 -

            Nu are deloc sens pentru că dacă e plăcerea mea să ajut e firesc să-mi asum unele cheltuieli. Și nici amestecul lor în planificarea banilor mei nu mi se pare că ar avea sens.

          • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 20:41 -

            Conceptul este altul: să nu folosești bani deloc.

          • TNH 21 noiembrie 2011 la 20:53 -

            Serios? Și dacă aveam drum prin Timișoara la un moment dat? Sau dacă nu aveam drum, dar vroiam să vizitez un muzeu sau să ies la un suc cu cineva?

          • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 20:55 -

            Oamenii ăia vor să facă o comunitate hippie, nu un site unde, ocazional, fiecare să contribuie.

          • TNH 21 noiembrie 2011 la 21:05 -

            Oamenii ăia pot să-și taie venele dacă vor. Mai bine interacționez fizic sau online cu o comunitate cu bun simț, chiar și formată din mitici sau moldoveni, decât să mă mânjesc cu aroganța unora care au impresia că îs miezul numai pentru că ei trăiesc într-un anumit loc.

            Și te rog să apreciezi că nu mă leg de zicala aia care începe cu Banatu-i fruncea … Ups, tocmai m-am legat, dar măcar nu pomenesc continuarea ei pentru că așa am primit ordin, să fiu mai blândă.

          • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 21:09 -

            =)) Da, cred și eu că ar trebui să fii mai blândă.

            P.S. I-ai jicnit pe moldoveni și pe bucureșteni, deși ei n-aveau nicio vină în discuție. 😉

          • TNH 21 noiembrie 2011 la 21:31 -

            Eu nu i-am jignit, am privit doar problema din unghiul celor care au dat gaura la macaroană și au pus coada la prună. Pentru ei e o jignire să-i preferi pe moldoveni sau pe bucureșteni în locul lor, în schimb eu sunt mai ineligentă și știu deja că nu contează de unde ești atâta timp cât ești Om.

          • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 21:34 -

            Ups. Acum am înțeles. Scuze. 🙁

  4. TNH 21 noiembrie 2011 la 13:59 - Raspunde

    7. Și mie îmi place modul în care norvegienii au evoluat ca națiune. La un moment dat norvegienii de rând erau supărați că produsele importate de ei erau mai scumpe din cauză că nu fac parte din UE. Cred că acum se bucură că n-au intrat și ei în joc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.