Scurtissime (72)

 1. Începem cu ceva haios, de dimineață: Gaben, despre Oana Zăvoranu.
 2. Lista cu toți bloggerii din Cluj. De fapt, pe listă sunt mai mulți decât în realitate. Dar hai să fim generoși.
 3. Ceva destul de drăguț. Dar și de previzibil.
 4. De ce e bine să-ţi ţii cîinele-n lesă: ca să nu ţi-l mănînce alţi cîini. Nu sunt de acord cu atitudinea “Pe aici trec eu”, dar sunt de acord cu sfatul.
 5. Descoperire surprinzătoare a astronomilor americani: Terra are mai multe Luni! Sursa. Pe de-o parte, este o exagerare. Pe de o alta, însă, ar trebui precizat că Terra are un singur satelit natural permanent, pe viitor.
 6. Ăștia de la Cosmote au început să bage sunet de calitate în rețea. Recent, au mai adăugat unul sau doi biți la fluxul de sunet, probabil nu la nivel național. De câteva zile, când vorbesc cu gheruța mea, aud și cum îi bate inima pentru mine. Drăguț.
 7. Are cineva idee de ce aplicații care costă 0,79 euro pe iTunes Store la mine vin taxate cu 2,6 – 2,8 euro?
 8. Ce mi-ar plăcea de Crăciun? Un mouse wireless sau o tastatură iluminată. Sau ambele. Mersi. =))
 9. Asociația culturală Kesenai (Kesenai NGO), alături de Organizația Studenților din Universitatea Tehnică (OSUT) și de Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca (UTCN), organizează în perioada 28 – 29 aprilie 2012 festivalul Japan Play Transylvania. Țării cât mai multă cultură, zic! Deci mă implic. Veți mai auzi despre acest festival.
 10. Câtă tenacitate! Văd că iarăși se plimbă pe Facebook statusul ăla cu “I am responsible for what I say, I am not responsible for what you understand.”. Serios? [Era să înjur de fisuri anale, dar m-am abținut.]
 11. Dubios, mă mustră în continuare conștiința pentru o fază cam aiurea: unul m-a înjurat pe mine pe nedrept, iar eu m-am coborât la nivelul lui și l-am făcut limbric.
 12. Unii fac un calendar pentru 2012 cu super-fetele din online-ul românesc. Frumoasă inițiativă. Mi-aș fi dorit, totuși, ca în calendarul cu gagici comunicative să se pună mai multe femei frumoase și în relația cu oamenii, și mai puține femei frumoase în relația cu obiectivele aparatelor foto. Fără nominalizări, desigur.
  1. Dacă e nevoie, detaliez: frumusețea unei femei bloggerițe nu este definită numai de aspect, ci aspectul frumos este un artificiu al conduitei și atitudinii plăcute. Cum să spun? O bloggeriță frumoasă trebuie să fie ca o gheișă, să oprească orice bărbat în drum prin complexitatea ei frumoasă, complexitate dată de idei, atitudine aspect și miros.
 13. Ce nume de indian am? E prea porcos să-l pun pe blog…
 14. Bloggerii clujeni au învățat să facă cozonaci. Frumos, mă bucur pentru ei și-mi pare rău că n-am participat și eu. Și mă întreb de ce. Oare am supărat pe cineva? Cu ce?
 15. Politețe.  Sau asta, pentru cei fără Facebook.
 16. Tipuri de prize. Sau asta, pentru cei fără Facebook.
 17. Credeţi-mă, vin de acolo, lumea în care oamenii se iubeau privindu-se în ochi şi neîndrăznind să se atingă, fără să aibă carduri, SIM-uri şi PIN-uri, silicoane, plasme sau cristale Swarovski, lumea în care curvele n-ar fi dat niciodată autografe pe stradă şi-n care nimeni nu şi-ar fi irosit viaţa şi mintea ascultând disertaţiile unor semianalfabeţi, lumea aceea nu e cu putinţă să fi existat.

  Sursa.

  Sunt bătrân rău, îmi pare.

9 Comentarii

 1. Joita lucian 22 decembrie 2011 la 15:45 - Raspunde

  Marfa ideea cu cererea in casatorie…mai e una pe care cred cca o stii http://www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0

  • Robin Molnar 23 decembrie 2011 la 08:47 - Raspunde

   Nu-mi place și niciodată n-am putut-o urmări până la capăt.

   • Joita lucian 23 decembrie 2011 la 10:28 - Raspunde

    Mi se apre putin cam rupta din realiatate….parca e un scenariu!

 2. Mihai Todor 24 decembrie 2011 la 01:36 - Raspunde

  7. Ai adăugat taxele poștale și TVA-ul? =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.