6 Comentarii

  1. Mihai Chiorean 24 noiembrie 2015 la 15:00 - Raspunde

    [Acest comentariu este lăsat cu o adresă de e-mail falsă, ceea ce înseamnă că autorul nu-și asumă cele declarate. Adică acest comentariu n-are nicio valoare pentru că dacă nu ai curajul de a-ți asuma ceea ce spui, ceea ce spui nu are nicio valoare. Este atât de simplu!]

    Rebelii nu vor sa atace avioane rusesti care-s in spatiul aerian Turcesc (de frica turcilor) in timp ce Rusii fug cu avioanele in spatiul Turciei de frica rebelilor. Stick to programming.

  2. Tudor 24 noiembrie 2015 la 19:36 - Raspunde

    Lucrurile se dovedesc de data asta a fi cat se poate de gri.

    Inclusiv americanii au anuntat ca avionul a stat cateva secunde in spatiul aerian turcesc, in nici un caz 10 minute in care a fost avertizat dupa cum declarau turcii initial. Pana si harta de la radar aratata de catre turci dovedeste ca avionul era in Siria in proporite de 99% din itinerariul lui.

    2. Turcii incalca si ei suveranitatea aeriana a altor state invecinate insa in afara de a le bate obrazul nimeni nu se incumeta sau are resursele sa trimita avioane de vanatoare sa-i doboare pe turci.

    3. Avionul rusesc era iar la bombardat orice in afara de ISIS. De data asta, era vorba de o zona populata de rebeli sustinuti de catre turci, motiv care a contat in decizia pripita zic eu de a tranti avionul de pamant.

    Nu pot sa le dau dreptate nici turcilor nici rusilor, intrucat ambii au partea lor de vina in acest incident…

    • Robin Molnar 24 noiembrie 2015 la 20:33 - Raspunde

      tocmai ăla-i șmenul, că avionul intră și iese, zburând pe linia de graniță. La viteza aia…

  3. Nesigur 24 noiembrie 2015 la 20:30 - Raspunde

    Fii atent, eu iti scriu si doar tu citesti chestia asta. De ce mai faci blog daca cenzurezi comentariile? Ce crezi ca rezolvi? Iti dau like colegele de lucru daca te vad asa cocos cu comentarii faine?

    • Robin Molnar 24 noiembrie 2015 la 20:34 - Raspunde

      Nu, pur și simplu este primul comentariu pe care-l lași aici, cu această adresă de e-mail, așa că ai intrat automat la moderare, iar eu, fiind plecat pe la diverse evenimente, n-am apucat să te scot din moderare.

      Speculațiile de sorginte freudiană sunt puerile. Poți mai mult decât atât.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.