Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Nu ești paranoic, doar că sunt două chestii aici:
1) Ghimbirul nu este cea mai comună rădăcinoasă din România, deci ai putea să o eviți.
2) Spun asta peste tot unde apuc: căutați piețe de cartier și produse vrac. În zona în care stau eu sunt cel puțin două locuri unde vin oameni simpli și își vând produsele. Asta înseamnă inclusiv usturoi crescut în pământ și, cel mai probabil, românesc. Dacă ai mașină cred că te poți duce în satele din jurul orașului tău și să găsești pe acolo.
1. Da, o evit, pe cât posibil.
2. Desigur, eu nu cumpăr fasole din China sau alte prostii. Pentru că mă întreb chestii. Majoritatea oamenilor, însă…
Da in Romania nu exista pamant agricol suficient ca sa se cultive legumele astea? Chiar trebuie importate din China?