5 Comentarii

  1. Werk 16 august 2013 la 13:30 - Raspunde

    Eu cred ca deja exagerezi cu atatea drepturi, daca stai si te gandesti ascultam tot felul de lucuri care poate nu ne plac si cel mai bine ar fi sa le ignoram. Daca crezi ca Nu exita Dumnezeu de ce esti deranjat de muzica bisericeasca? asta inseamna ca e ceva. Si pe mine ma deranjeaza manelele dar ziua le ascult de la vecini si nu pot face nimic in privinta asta, nu consider ca ar fi dreptul meu sa fi scutit de acel lucru.

    • Xtall 17 august 2013 la 08:51 - Raspunde

      Poate muzica e prea tare?
      La mine in zona au venit stranierii, n-am nici o treaba cu ei (ce treaba as putea sa am?) DAR, de vreo săptămână o tin lanț cu chermezele si muzica data la maxim din sistemele audio ale mașinilor, grătare, muzica, dans, ragete si chiuituri (de parca nu era si asa destul zgomot de la muzica) cat e noapte a de lunga.
      Bai frate, hai, o data mai tine ii înțeleg si pe ei ca si pe cei care au nunti sau alte onomastici, dar in fiecare seara?, de acum mi s-a pus pata de nesomn.
      Greșești când spui ca nu se poate face nimic. Un simplu telefon la politie le aduce aminte unde sunt si cum e treaba cu liniștea și ordinea publica, numai cum au văzut duba politiei au încetat.

  2. Raul 17 august 2013 la 10:02 - Raspunde

    Ca in orice stat democratic minoritatea se supune majoritatii 🙂

    • Robin Molnar 17 august 2013 la 10:03 - Raspunde

      Frate, nu vă ajunge biserica? Trebuie să vă extindeți chiar peste tot?

  3. TNH 18 august 2013 la 20:55 - Raspunde

    Şi eu care credeam că în democraţie toţi suntem egali, majoritatea fiind importantă doar la vot, nu şi în treburile personale ale celorlalţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.