5 Comentarii

  1. ice4you 01 noiembrie 2014 la 08:02 - Raspunde

    Stai linistit si voteaza’l tu in Cluj pe Boc … aici noi o sa il votam pe Ritzi nu pentru partid (dovada sta in al doilea mandat) ci pentru ce a reusit sa faca ceva pentru orasul asta care intepenise in timp pana acum vreo 3-4 ani. Oameni de aia l’au votat … si nu pentru ca era un lingincurist pe la PDL … UNPR … sau cum i’o mai fi zis la ultimul partid desprins din marea barca a marinarului. Imi aduc aminte ca babele se chinuiau sa ii gaseasca numele pe buletinul de vot si nu culoarea politica. Deci … mai bine lasa oamnei de aici sa se pronunte, dezamagirea ta de acolo pastreaz’o strict personala. 😉

    • Robin Molnar 01 noiembrie 2014 la 08:03 - Raspunde

      Crezi că fără un partid cât de cât eficient în spate, Ridzi o să mai poată face ceva?

      Comuniștii nu-s în stare să țină o gară, darămite un oraș.

  2. ice4you 01 noiembrie 2014 la 08:14 - Raspunde

    Deci daca nu il f0t astia cu ceva, Ritzi o sa moara in primaria aia ca Schreter. Nu trebuie decat sa continue ce a inceput … iar saritul in barca PSD a fost cea mai buna alegere, daca de la anul vrea si ceva bani sa termine pe aici una alta. Lasa’ma dracu cu convingerile si alte cacaturi … astea nu tin de foame nimanui si nici nu imi spala cizmele pline de noroiul de pe strazi.

    • Robin Molnar 01 noiembrie 2014 la 08:18 - Raspunde

      Mie mie ca nu cumva să se f*tă singur, aliindu-se cu hoți.

  3. ice4you 01 noiembrie 2014 la 10:51 - Raspunde

    Caracterul unui om ramane caracter indiferent de culoarea politica sau alte detalii. Nu zic ca e curat … zic ca a facut macar cate ceva pana acum … desi anul asta a lasat’o mai moale ca pauza fonduri. Acum daca a sarit in barca, care trebuie … sa speram ca ceva ceva miezuri ajung si la noi si se indura sa deblocheze proiectul ala din Parang dincolo de razbunarile politice cretine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.