4 Comentarii

  1. Atti 06 august 2014 la 16:33 - Raspunde

    Problema e ca omuletii au tendinta sa trateze orice solutie anti-malware ca un panaceu si nu mai sunt atenti la ce / cum / unde.

    Tot incerc sa le explic: antivirusul e ca centura de siguranta si airbag-ul. E acolo sa te ajute in caz de accident, e posibil sa iti salveze viata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te bagi in fiecare stalp cu maxima viteza, sperand ca vei scapa de fiecare data.

    • Robin Molnar 06 august 2014 la 20:38 - Raspunde

      Așa este. Oamenilor li se pare că, gata, au un antivirus bun, pot să intre pe orice site cu pornoșaguri dubioase sau să instaleze orice mizerie, că – dacă va fi ceva dubios – vor fi protejați. Și dup-aia tot ei plâng că au avut un antivirus prost, oricât de bun ar fi antivirusul.

  2. Bogdan 07 august 2014 la 02:19 - Raspunde

    Cea mai bună soluţie de securitate online şi offline se află între spătarul scaunului şi ecranul calculatorului. 🙂 Dacă trece de asta, doar un antivirus/anti-malware te mai poate ajuta, uneori mai bine, alteori mai prost. Personal folosesc Avast + Spybot de vreo 4 ani, nu am avut probleme şi nu pot decât să sper că nu o să am măcar încă 4 ani.

    PS – Din păcate BitDefender mi-a oferit o experienţă teribilă (bloatware/system useless/etc) proastă ceva mai demult, moment în care l-am trecut în propria cutiuţă de “Dont”. Tot din păcate sunt o persoană căreia i se câştigă încrederea foarte rapid (prima dată), odată pierdută, e aproape imposibil de recuperat. Deh, fiecare cu defectele sale.

    • Robin Molnar 11 august 2014 la 08:22 - Raspunde

      Foarte, foarte corect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.