Aușelu – Iezeru

În data de 17 Iulie 2011 am făcut o “mică” excursie cu mașina pe drumul județean 107K ca să bem o cafea în județul Alba. Dar să revin, am mers pe drumul județean neasfaltat și, de acolo, per pedes până spre vârful Aușel pe un povârniș inundat, practic cursul unui pârâu abrupt de munte, apoi pe un drum forestier încă o oră, după care încă mai bine de o oră am urcat spre vârful Aușel și, de acolo, am mai mers încă o oră până la cabana Șureanu din Rezervația Naturală Iezerul Șureanu, unde am băut cea mai proastă cafea 3 în 1 posibilă, după care ne-am întors înapoi pe aceeași rută, pe lângă domeniul schiabil Șureanu.

Practic, am urcat până am leșinat pe un traseu incredibil de scurt, de ne-a luat doar două ore să coborâm de unde ne-am cocoțat, iar trei din cei patru membri ai expediției s-au pricopsit cu niște îngrozitoare dureri de genunchi.

Aceasta este o excursie virtuală iar recomandarea mea este să faceți click pe prima imagine și să folosiți opțiunile de navigare, pentru cea mai plăcută și mai completă experiență multimedia.

Vă doresc vizionare plăcută!

6 Comentarii

 1. Daniela 19 iulie 2011 la 07:42 - Raspunde

  Ce superb este acolo! Vreau si eu sa fiu acolo si sa stau in natura, sa mananc sanatos si bun de la tarani. Vreau si eu!!!!! Macar o zi….

 2. Mircea C. 19 iulie 2011 la 10:04 - Raspunde

  felicitari, ai inceput cu dreptul concediul 😉
  eu am fost prin zona cand nu era “domeniu schiabil” in Curmatura Sureanului, si parca era mai frumos fara atatea constructii 🙁

 3. Mihai Todor 21 iulie 2011 la 12:44 - Raspunde

  Mda, vreau și eu pe acolo :((

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.