A început școala!

Ce scârboșenie, dintr-o dată Clujul pute iarăși a gaze de eșapament, pe șosea este iarăși aglomerație și nervi și agitați care claxonează de-a-mpulea și să mor io dacă înțeleg:

– Și-au luat toți copiii de școală mașini și merg cu ele la școală? Ce-i cu aglomerația asta?

Adică, și săptămâna trecută părinții lor mergeau la muncă, și nu era debandada asta. Iar dacă ăștia micii merg cu transportul în comun, de ce s-a umplut orașul de autoturisme și nu de autobuze?

Nu înțeleg, la ora 11 îți duci copilul la școală? Sau îl iei de la școală? Acum o săptămână la ora asta ce făceai? Erai la muncă, nu? Și-acum ți-ai găsit scuză să tragi mâța de școală, arzând gazul de pomană?

Monstruoasa trecere de la viu la agitat, peste noapte aș spune, a Clujului nostru drag mi se pare misterioasă. Iar începerea școlii nu justifică aglomerația de pe străzi, pentru că elevii, în general, n-au permis.

Vouă vi se pare mai logic ce se întâmplă?

6 Comentarii

 1. ciresica 19 septembrie 2012 la 19:58 - Raspunde

  Nu vrei sa stii cum sta treaba pe la metrou. 90% din populatie este formata din scolari. Groaznic. O sa fie si mai groaznic cand o sa ii aud pe aia de a 12a ce aberatii scot pe guri.
  Doamne apara si pazeste !! :))

 2. joita lucian 20 septembrie 2012 la 16:13 - Raspunde

  Si la noi este jale cu aglomeratia de cand au inceput scolile…si mai ales de cand se lucreaza la o magistrala noua de metrou in zona…e jale cu traficul!

 3. Danuta 22 septembrie 2012 la 14:32 - Raspunde

  Pai mno..acum mai nou trendu este sa-ti duci si sa-ti aduci odoru cu masina catre si de la scoala…Bullshit..asa e si la noi..la fel de aglomerat…bine..fata de vara, e un picut mai aerisit..

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.