Activități de weekend

Se anunță, ca de obicei, un weekend bogat în evenimente la Cluj. Începem cu un eveniment caritabil care are nevoie de susținerea noastră, a tuturor:

Swimathon-ul este un eveniment-cadru de strângere de fonduri, o platformă dinamică, interactivă și atractivă, pe care Fundația Comunitară Cluj o deschide comunității, celor interesați să strângă fonduri pentru proiecte diverse. În trei ani de Swimathon la Cluj, am strâns 200.000 de lei, de la 1.000 de susținători, pentru 23 de proiecte din domenii variate – educație și burse, vârstnici, reabilitare de locuințe, protecția animalelor, sănătate și terapii speciale, sport etc. Swimathonul este deschis companiilor, organizațiilor, grupurilor de inițiativă și indivizilor, care au astfel acces la un mecanism de strângere de fonduri pentru propriile proiecte.

Sursa

Care-I șpilul? Cezara a decis că vrea să ajute, așa că s-a înscris. Amu, ea va înota pentru strângerea de fonduri, și este nevoie de noi să o ajutăm să ajute, iar susținerea e facilă, utilizând formularul de aici. Amu, nu sunt sigur că merge să donezi online, pentru că am încercat să folosesc opțiunea respectivă și nu mi-e clar ce s-a întâmplat acolo.

Apoi, tot în weekend, Golden Brau organizează la Cluj Napoca a șaptea etapă a Campionatului Național de Grătar, ce se va desfășura pe platoul sălii sporturilor Horia Demian. Printre bloggerii înscriși este și domnul Dan Olteanu. Mult succes, somnule. De voi fi prin oraș, apar și eu la un mic și înc-un mic și înc-un mic și înc-un mic și înc-un mic, o măslină, ca fomiștii

Nu în ultimul rând, o nouă și foarte bună inițiativă are loc la Cluj începând cu weekend-ul următor (14 – 15 Iulie), când unele străzi din central orașului vor fi închise circulației rutiere. Astfel, pe perioada verii, până la întâi septembrie, în weekend, de sâmbătă dimineața de la ora șapte și până duminică seara la ora nouăsprezece circulația rutieră va fi deviată iar zona respectivă va deveni una pietonală.

Foarte frumos! Foarte frumos! Oricum în weekend circulația rutieră este foarte lejeră, așa că deranjul va fi minim spre neglijabil, în timp ce beneficiile pentru populație vor fi semnificative.

No, voi ce părere aveți despre acestea?

Bonus: Grolsch aduce și un teatru mobil într-un autobuz.

4 Comentarii

  1. Arina Seculean 10 iulie 2012 la 18:59 - Raspunde

    Super! Mi-as dori sa se organizeze si in orasul meu, mai des asemenea activitati!

  2. joita lucian 11 iulie 2012 la 08:46 - Raspunde

    Un cetateam activ la activitatile orasului sau….intr-un fel te invidiez..ca faci ce faci si traiesti …esti prezent peste tot!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.