Baba securistă

Tot vroiam eu să vă povestesc despre ea, dar nu aveam ce, până azi. Azi mi s-a demonstrat că e bună o babă securistă la casa omului.

După cum știți, nu-mi mergea netul. Așa că ieri, în disperare de cauză, am sunat la Injoy. M-au căutat de dimineață, când eram la muncă, deci nu m-au găsit. Baba, binevoitoare, le-a spus să mă caute când vin în pauza de masă (baba știe, deci, și orele la care sunt acasă).

Întrucât de dimineață era furtună în Cluj – Napoca iar eu am lăsat geamul deschis (batat) la bucătărie, astăzi am plecat mai devreme în pauza de masă, cu 15 minute. Am apucat să-mi gătesc niște chicken nuggets cu piure, sos de usturoi și salată. Am luat două îmbucături. Sună interfonul.

Logic, erau băieții de la net. Nu știu ce a moșmondit un băiat pe acolo, nu și-a dat seama de ce nu merge, dar și-a revenit ca prin minune. Vine în casă, se pune la computer, vede că merge, minune, cruci, pleacă, nu înainte, totuși, de a-mi povesti de babă.

De aia și spun, câteodată este bună o babă securistă la casa omului. Stă la capătul palierului, pe aceeași parte cu mine.

6 Comentarii

 1. Camere Supraveghere 16 martie 2010 la 06:26 - Raspunde

  Pana la urma ti-a facut batranica un bine:P asa sunt batranii, stiu tot ce se misca pe langa ei deoarece altceva nu au de facut, decat sa \”spioneze\” vecinii:)

  • Robin Molnar 16 martie 2010 la 16:36 - Raspunde

   =D Cică azi m-a căutat un tip înalt, pe la 14,30. =D Nu știu, nu cunosc. =D

 2. puiu 16 martie 2010 la 13:52 - Raspunde

  Stai ajea =D Deci matale o tai cătinel, găteşti, îngurgitezi, nazati job =D Toată afacerea e cel puţin o oră! I hate you =))))))
  P.S. Ştiam, n-am învăţat carte 😛

  • Robin Molnar 16 martie 2010 la 16:55 - Raspunde

   =D Toată afacerea: dus, întors, gătit, mâncat, este fix o oră și un sfert. Dar nici nu ies pe ușă la 18,00, ci mai de grabă spre 18,45. =D

 3. Traduceri 19 martie 2010 la 12:28 - Raspunde

  Asa sunt mosnegii si babele de cand e lumea… se uita in gradina altuia decat sa se uite in a lor.

  • Robin Molnar 19 martie 2010 la 12:37 - Raspunde

   =D Păi no, își știu grădina pe dinafară. La ce să se mai uite și ei? =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.