13 Comentarii

  1. ice4you 08 iunie 2011 la 19:23 - Raspunde

    Muzica necomerciala inseamna cam tot ce nu se transmite la televiziuni/radio’uri comerciale, bazandu’se mai mult pe reclama “din gura in gura” si nise de piata! Necomercial la asta se refera … 🙂

    • Robin Molnar 08 iunie 2011 la 20:41 - Raspunde

      Acum am înțeles… Rămâneam prost pe nedrept, bine că am blog.

    • TNH 09 iunie 2011 la 18:47 - Raspunde

      Aia ce zici tu e publicitate neconvențională pentru că se referă la modul de propagare, nu la muzica în sine. Versurile și notele muzicale ar fi aceleași, indiferent de modul de promovare, deci atâta timp cât se primesc bani, e comercială. Pentru cei ce nu cred, dicționarul explicativ a limbii române poate fi un instrument destul de util.

  2. ice4you 09 iunie 2011 la 08:06 - Raspunde

    Si prieteni destepti! 😀 😀

  3. Mihai Todor 09 iunie 2011 la 18:05 - Raspunde

    Sunt diverse persoane care vor ridica nasu’ deasupra cheliei tale si se vor uita la tine ca la ultimu’ lake daca faci indiscretia de a te lauda ca-ti place o trupa de genul Iron Maiden sau Metallica, care castiga milioane de euro din muzica lor, deoarece, vezi doamne, “sunt comerciali” si, in nici un caz nu au un talent formidabil, care determina atat de multa lume sa ii asculte. De asemenea, acele persoane vor incepe sa iti scuipe’n fata o serie de formatii d’alea tru si necomerciale de care nu a auzit nici dracu’ (pentru ca solistu’ se caca lilieci de tru ce ii) ca sa iti arate cat de vasta e cultura lor muzicala. Ei bine, stiu ca toate trupele trec prin faza “nu stie nimeni de noi” / “suntem la inceputul carierei” / “mai avem de invatat” etc, dar, in acelasi timp, daca publicul tinta este reprezentat de niste ingamfati batuti in cap, n-au decat sa moara in anonimat cu muzica lor de 2 bani 🙂

    • Robin Molnar 09 iunie 2011 la 21:31 - Raspunde

      Da, cunosc o gârlă de specimene de-astea.

    • TNH 12 iulie 2011 la 17:54 - Raspunde

      Am descoperit o metodă de a-i detecta pe câțiva dintre cei care nu sunt mereu ahtiați după bani, mă uit să văd cine a susținut concerte în țări mai înapoiate, cum era România după revoluție, sau în țări sărace de unde teoretic câștigi mai puțini bani (vezi situația asemănătoare a cinematografelor goale în RO, pline în vest).

      Căutând într-o doară pe Youtube termeni de genul Bucharest 1992, Bucharest 1995, etc. am ajuns la concluzia că Michael Jackson, Prodigy, Whitesnake, Iron Maiden, Dio, Metallica au sacrificat din profit (în zilele alea puteau să cânte în alt loc, unul cu tradiție în mersul la concerte) pentru a arăta un pic de respect fanilor. Adevărul doare.

      • Mihai Todor 12 iulie 2011 la 22:01 - Raspunde

        Nu știam că a fost DIO în România. Uau… ’98… Ce vremuri… Păcat că s-a stins între timp. Tare mi-ar fi plăcut să îl văd într-un concert…

        • TNH 12 iulie 2011 la 22:18 - Raspunde

          Sincer, nici nu știu ce cânta, dar caut acum. Când l-am văzut printre rezultate mi-am adus aminte că știam numele de undeva, și anume de pe un blog unde cineva spunea că îi pare rău că nu mai este.

          • Mihai Todor 12 iulie 2011 la 22:27 -

            Uite aici, una dintre cele mai faine piese 🙂

            Avatarul meu e coverul de la albumul Magica 😉

  4. cozmin 20 august 2011 la 11:28 - Raspunde

    toti va dati cu parerea dar nu aveti nici o treaba cu muzica necomerciala!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.