Măslinele nu mai sunt măsline
Cu stupoare am constatat astăzi faptul că măslinele nu mai sunt măsline. Să vă dau un exemplu folosind două imagini. În prima imagine puteţi observa ambalajul şi denumirea de mare angajament digestiv: „Măsline Negre Întregi înnegrite prin oxidare”. Say what?
Păi dacă erau negre la ce le-aţi mai înnegrit? Pentru că, fiind produse vara, erau cumva verzi? Am înţeles că sunt în saramură. Bun. Dar „vakuum” nu e cuvânt românesc… Dar asta nu e tot. Hai să vedem ce conţin acestea:
Întrebare tâmpită: cât de sănătoase sunt E-urile alea de acolo? Şi cât de benefic este pentru organism procesul ăla de oxidare, adică de coacere artificială, folosind cine ştie ce chimicale?
Poate asa le-ai nimerit tu mai ales ca ele expira intr-o zi cu ghinion (13). \”E\”-urile alea sunt de la Excelente – excelent de ucigatoare :))
:woohoo: Nu sunt superstiţios. 😀
In ultima vreme nu am mai vazut alimente fara E-uri. Unele produse au in compozitie 2 sau 3 ingrediente si 5 E-uri. Sper sa nu ajungem sa mancam doar chestii sintetice…
:X Din păcate asta este tendinţa. :X Eu nu înţeleg de ce o cutie cu nişte nenorocite de măsline trebuie să ţină 3 ani! :X Dacă ţine 6 luni sau 1 an ce are? 🙁
Timpul de valabilitate le permite sa isi vanda intreaga productie
Evident, acesta este și scopul.