5 Comentarii

  1. Ana 05 aprilie 2011 la 23:15 - Raspunde

    #5 Acum 4 ani de ziua mea ma pregateam sa ies cu rolele in parc cand m-a cautat o fosta colega de liceu sa-mi spuna lma. Ne-am apucat sa vorbim de una-alta si logic ca nu se punea sa-mi tin eu gura si sa nu zic nimic de facultate de cat de prosti si dezinteresati sunt unii colegi. Mi-a spus ca si la ea e la fel. Ea a facut medicina.

    #6 Ah, da? Chiar vorbeam cu un prieten ca e posibil sa fie ceva de genul asta 😕

    #8 Ar fi bine sa treaca. Parca niciodata n-am vazut atata cacat pe trotuare.

    • Robin Molnar 06 aprilie 2011 la 09:16 - Raspunde

      Cea mai proastă cunoștință de-a mea a terminat medicina acum câțiva ani. A doua cea mai proastă cunoștință a mea a terminat și ea medicina acum câțiva ani. Și e măritată cu prima cea mai proastă cunoștință de-a mea.

      • Ana 06 aprilie 2011 la 13:34 - Raspunde

        Cea mai proasta cunostinta de-a mea a terminat politehnica,sectie de claculatoare si pun pariu ca nu se prinde ca-i ceva in neregula daca ii zic de o “bucla if” iar fata de care zic e chiar foarte inteligenta, dar na, sunt convinsa ca si la medicina e la fel de plin de dobitoci ca si la poli. Uneori ma gandesc ca noi am cam fost intr-un fel de bula roz in liceu – norma pentru liceu erau premiile la olimpiadele nationale si internationale. Iar la facultate au intrat toate specimenele.

  2. Mihai Todor 10 aprilie 2011 la 21:04 - Raspunde

    “Deputații din comisa de specialitate au aprobat astăzi eutanasierea câinilor fără stăpân.” OMG! Nu pot să cred! De fapt, nu o cred până nu o văd 😀 Pe cât facem pariu că iar vor veni niște străini să ne tragă de urechi cum că masacrăm bietele animale, iar noi o să punem botu’?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.