Note personale

 1. Adrian Severin vorbea despre faptul că nu vrea să se plângă despre problemele sale, argumentând că este o chestie de principii. Interesant, fix Adrian Severin vorbește despre principii.
 2. Procurorii olandezi încearcă să determine dacă Natalia Mateuț știa că acele carduri sunt furate. Sigur, când prietenul tău cheltuiește cu tine și cu prietenii 80,000 de euro, deși are un salariu de 2000 de lei, sigur nu este suspect. Și nici nu i s-a părut suspect faptul că toate cardurile erau pe alte nume… Plus că, se știe, toți nevinovații fug de bezmetici prin aeroport!
 3. ProTV anunță în fiecare luni sau marți creșteri ale prețurilor la imobiliare, creșteri bazate pe cerere… naiba știe ce fel de cerere, că nu mai cumpără nimeni. Nu, 1000 de apartamente vândute lunar, pe țară, nu e cerere, că nu suntem Burkina Faso, mai încet cu dumele.
 4. Ieri a fost o zi istorică. Dinel Staicu, unul care a furat cât a încăput, a fost condamnat definitiv și irevocabil la șapte ani de închisoare pentru unele dintre faptele sale. Aseară aș fi vrut să văd talk show-uri despre asta, că e prima dată pe bune când un mare mahăr din ăsta a fost doborât de societatea civilă. Vă garantez, deja multe funduri grase și urât mirositoare de la deontologi hoți care au furat cu toate mâinile lor și ale rudelor încep să-și facă planuri de vacanță spre meleaguri fără extrădare. Personal, nu credeam că apuc să văd ziua asta, vă jur.
 5. Medicii de la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea au confundat o sarcină gigant, de cinci kilograme, cu, pe rând, piatră la rinichi, respectiv o tumoare gigant. Sigur, după cum povesteam aseară despre curtoazia profesională, unul n-ar zice că sarcina ar fi putut să fie evidențiată cu un test de sarcină, sau că o ecografie arată tot. Mă rog, a zis o doamnă de la o clinică privată. Se pare că nașterile de la privat sunt pietre la rinichi sau tumori, la stat. Din punctul lor de vedere doamna n-a născut ci a suferit o rezecție pe cale naturală, dacă e să facem glume de mediciniști.
 6. Cică în spatele unor site-uri de matrimoniale ortodoxe s-ar ascunde tot felul de ipocriți care nu fac decât să păcătuiască sexual și nu numai. Ceea ce am spus mai poate fi rezumat așa: folosind religia drept paravan, o serie de ipocriți se țin de cele lumești. Întreb și eu: ce prostie n-a fost făcută folosind religia drept paravan? Și nu, să nu mă întrebați dacă îmi pare rău de gâștele care pun botul la faze de-astea.
 7. Unul dintre vameșii anchetați în cel mai mare dosar de corupție s-a sinucis. Probabil sub povara nevinovăției. Și nu, nu din cauză că era riscul să i se confiște tot și să rămână cu familia pe drumuri, moartea sa fiind singura alternativă prin care să păstreze bunăstarea familiei. Dacă legea ar fi fost mai bună…
 8. Deputații din comisa de specialitate au aprobat astăzi eutanasierea câinilor fără stăpân. Să vedem dacă trece și de Plen. Dacă trece, n-o să mai înjur niciun politician timp de trei zile.

Sper că v-a plăcut selecția mea de note personale.

5 Comentarii

 1. Ana 05 aprilie 2011 la 23:15 - Raspunde

  #5 Acum 4 ani de ziua mea ma pregateam sa ies cu rolele in parc cand m-a cautat o fosta colega de liceu sa-mi spuna lma. Ne-am apucat sa vorbim de una-alta si logic ca nu se punea sa-mi tin eu gura si sa nu zic nimic de facultate de cat de prosti si dezinteresati sunt unii colegi. Mi-a spus ca si la ea e la fel. Ea a facut medicina.

  #6 Ah, da? Chiar vorbeam cu un prieten ca e posibil sa fie ceva de genul asta 😕

  #8 Ar fi bine sa treaca. Parca niciodata n-am vazut atata cacat pe trotuare.

  • Robin Molnar 06 aprilie 2011 la 09:16 - Raspunde

   Cea mai proastă cunoștință de-a mea a terminat medicina acum câțiva ani. A doua cea mai proastă cunoștință a mea a terminat și ea medicina acum câțiva ani. Și e măritată cu prima cea mai proastă cunoștință de-a mea.

   • Ana 06 aprilie 2011 la 13:34 - Raspunde

    Cea mai proasta cunostinta de-a mea a terminat politehnica,sectie de claculatoare si pun pariu ca nu se prinde ca-i ceva in neregula daca ii zic de o “bucla if” iar fata de care zic e chiar foarte inteligenta, dar na, sunt convinsa ca si la medicina e la fel de plin de dobitoci ca si la poli. Uneori ma gandesc ca noi am cam fost intr-un fel de bula roz in liceu – norma pentru liceu erau premiile la olimpiadele nationale si internationale. Iar la facultate au intrat toate specimenele.

 2. Mihai Todor 10 aprilie 2011 la 21:04 - Raspunde

  “Deputații din comisa de specialitate au aprobat astăzi eutanasierea câinilor fără stăpân.” OMG! Nu pot să cred! De fapt, nu o cred până nu o văd 😀 Pe cât facem pariu că iar vor veni niște străini să ne tragă de urechi cum că masacrăm bietele animale, iar noi o să punem botu’?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.