O idee pentru Ministerul Turismului

Vin și eu cu o idee pentru Ministerul Turismului și ce-o mai fi. În loc să investească sute de mii de euro în frunze și logouri și prostii fără legătură cu turismul, să investească niște bani în dezvoltarea unei aplicații care să fie disponibilă pe sisteme GPS și care să conțină toate obiectivele turistice din țară.

Nu e mare scăfârlie de făcut, doar trebuiesc mapate (puse pe hartă) cele câteva zeci de mii de obiective turistice. Și ar fi foarte practic, după cum am văzut eu anul trecut când am mers să vizitez tot felul de locații și după cum au văzut și participanții la campania Redescoperă România.

Să vin și cu un exemplu practic. Să zicem că io am nevoie să merg de la Alba Iulia la Motru și că nu mă grăbesc, în concediu fiind (deja e chiar SF). Știe cineva ce se poate vizita pe traseu? Nu, nu prea, pentru că nu sunt puse hărți, nu sunt disponibile hărți digitale și, culmea, ar fi zeci sau sute de obiective turistice de vizitat. De exemplu în Târgu Jiu se trece pe lângă casa eroinei Ecaterina Teodoroiu, dar cine să știe?

Ce aplicație mișto ar fi! Și câți s-ar bucura de ea!

2 Comentarii

  1. maricori 16 martie 2011 la 22:02 - Raspunde

    o idee buna dar nu cred ca mai au bani sa investeasca in astfel de idei… la cat au investi in Gradina Carpatilor

    • Robin Molnar 17 martie 2011 la 11:14 - Raspunde

      Nu cred că mai au bani la cât turism se face pe la noi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.