6 Comentarii

 1. ice4you 01 martie 2016 la 10:30 - Raspunde

  Cum as putea primi permisiunea de a scrie toate aceastea si pe valeajiului.blogspot.ro? Este pacat sa nu il includ si in arhiva site’ului alaturi de restul istoriilor ce le’am adunat, mai ales ca in ultima vreme a crescut numarul vizitatorilor mai ales de pe dincolo. Poti mijlociii oare cumva legatura?

  • Robin Molnar 01 martie 2016 la 10:33 - Raspunde

   Ia cu încredere și pune-l și acolo. Eu l-am luat, ce-i drept, fără permisiune, de pe pagina de Facebook a Planeta Petrila, dintr-un motiv foarte simplu: Facebook, nefiind indexat de Google, nu pune la dispoziția publicului larg aceste materiale extrem de valoroase. cum Planeta Petrila n-are blog, informația se pierde pe Facebook, devenind greu de găsit.

   În fine, ai putea să iei legătura cu ei, să le expui proiectul tău și să colaborați. Sunt sigur că va ieși ceva frumos.

   • ice4you 01 martie 2016 la 11:05 - Raspunde

    Am incercat sa iau legatura cu domnul Barbu care banuiesc ca este in spatele acestui proiect, pentru ca alta modalitate de contact nu am gasit pe la ei. I’am trimis un email la care sper sa imi raspunda si cum eu proiectul ala il am oricum de ani buni de zile indexat si mai ales cunoscut de multa lume, l’am putea pune oricand la dispozitie pentru a scrie pe el toate acele lucruri extraordinare ce nu trebuie sa se piarda si mai ales sa nu ramana anonime. Sper sa imi raspunda la email maestru Barbu, daca nu o sa incerc sa aflu cine este in spatele proiectului pentru a demara o colaborare ce ar putea sa fie una de exceptie pentru toata lumea si mai ales pentru Valea asta care nu trebuie sa moara si mai ales trebuie sa fie cunoscuta si altfel decat pentru mineriade.
    Multumesc Robi, te tin la curent!

    • Robin Molnar 01 martie 2016 la 11:08 - Raspunde

     Dacă domnul Barbu nu răspunde, fiind prea ocupat, cred că doamna Cristina Șandor te-ar putea ghida.

     • ice4you 01 martie 2016 la 11:15 -

      Multumesc Robi, eu nu am facebook dar o sa incerc sa dau peste vreo adresa de email unde sa ii scriu cateva randuri si domniei sale. Sper sa gasesc pe undeva, daca nu gasesc eventual o sa te rog pe tine sa ii lasi un mesaj sa ma contacteze domnia sa daca doreste.
      Multam incaodata!

     • ice4you 02 martie 2016 la 23:05 -

      Revin …

      Pana amu nu am primit nici un raspuns iar cu doamna nu am gasit nici o posibilitate sa iau legatura in afara de mizeria aia de FB care ptr. mine nu exista. Asta e …

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.