Să sfârâie puiul, să urle mațele de poftă

Dragilor, mâine e frigăruia bloggerilor din Cluj, despre care am mai scris și la care o să particip și eu. Pentru că indiferent de cât de bine aș găti, tot mai este loc de furat meserie de la stimabilul, maestrul bucătar și tovarășul de online Adrian Hădean.

De la el am învățat cum se face pasta de jumări și, după rețeta lui, trebuia să prepar eu jumările astea, care s-au sublimat atât de repede din cratiță încât cele mai rapide particule din univers nu sunt tahionii (care pot călători cu viteze mai mari decât viteza luminii, deci practic pot călători în timp) ci jumările mele după rețeta lui Adi! Îți mulțumesc frumos!

Bun, dar să revin. Deci mâine bloggerii clujeni sub atenta oblăduire a lui Adi și, evident, cu contribuția directă și nemijlocită a acestuia, pentru că el a făcut totul posibil, de la organizare la sponsori, vor face cea mai lungă frigăruie din lume.

Neoficial, desigur. Dar aceasta ar avea cam 100 de metri și se vor folosi 7 tone de pui. Ca să vă faceți o idee, un pui are cam un kilogram și un sfert, poate un kilogram și jumătate…

Petrecerea, masa (la prețul de cinci lei suta de grame, banii mergând la niște copii ce au nevoie de dializă! și care vor putea, astfel, să vadă marea) și restul se vor desfășura pe strada Kogălniceanu din Cluj Napoca.

Frigăruia bloggerilor

Frigăruia bloggerilor

4 Comentarii

 1. gamerap 27 mai 2011 la 20:11 - Raspunde

  Interesanta initiativa 🙂

 2. joita lucian 28 mai 2011 la 18:46 - Raspunde

  Mi se pare tare numai ideea de a va intalni…voi toti daca se lasa si cu ceva de papa e si mai bine:))

  • Robin Molnar 30 mai 2011 la 21:09 - Raspunde

   Da, e tare! 😀 Deja ne-am văzut de două ori luna aceasta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.