Scurtissime (10)

 1. Am o febră musculară de nedescris. Probabil de la cât am alergat în vis.
 2. Tot legat de mine, sunt blogger acreditat la deschiderea Cluj Arena. La Scorpions oricum aveam bilet, dar acum merg și la Smokie, respectiv și la marele meci inaugural. Frumos!
 3. Aproximativ 100 de elevi ai Grupului Şcolar Gheorghe Asachi din Galaţi nu au fost primiţi miercuri la cursuri din cauza că nu erau îmbrăcaţi potrivit regulamentului sau pentru nu aveau ecusoane sau carnete de elev. Sursa. Și la Liceul Teoretic din Petroșani, domnul pedagog Mircea Munteanu, Dumnezeu să-l odihnească, tot așa făcea. Și bine ne-a făcut, că n-am ajuns un liceu de cerberi și rapandule. Așa că da, am toată stima pentru domnul director din Galați! Hai la mai mare!
 4. Cică în Cluj sunt 25,6 metri pătrați de verdeață pe cap de locuitor. Sursa. Pe această cale, aș dori să rog primăria să mi-i arate să-i văd și eu care-s ai mei, să-i revendic, ca să nu mă mai duc taman până în Valea Jiului să văd și eu cum mai arată o frunză sau un petic de iarbă. Și nu, bineînțeles că nu este nimic suspect că normele UE spun să fie minim 25 de metri pătrați de verdeață pe cap de locuitor.
 5. Știre: Japonia nu renunță la vânătoarea de balene. Contra-știre: Greenpeace nu renunță la vânătoarea de baleniere.
 6. Ce tari îs supernovele! Ținând cont că într-o galaxie sunt cât un fir de nisip comparativ cu un bloc, aș spune că luminează destul de tare înainte să moară.
 7. Marton Arpad, UDMR-ist, cere ca declarațiile de avere să nu mai fie publice, adică vrea să slăbească mecanismele statului de a lupta cu abuzul și corupția. O cărămidă în parbriz, se poate?
 8. Hmm, am primit SMS de la BRD că trebuie să merg să-mi actualizez datele personale. Nici nu știam că le sunt client. Unde pot raporta abuzul de colectare a datelor personale?
 9. În Aprilie 2012, Google Earth va fi îmbunătățit cu un nou univers: Google Sun, univers ce va cuprinde harta solară. [trollface]
 10. Pinguinii din Antarctica ar putea muri din cauza condiţiilor grele de găsire a hranei, susţin cercetătorii americani. Doar 10% din pinguinii mici însemnaţi de către cercetători revin pentru a se reproduce. În anii ’70, proporţia de pinguini ce reveneau pentru a se înmulţi se ridica la 40-50%. Sursa.
 11. O parte masivă a unui gheţar din Alpii Elveţieni s-ar putea rupe, avertizează oficialităţile locale (din Elveția, n.r.), după descoperirea unei crevase imense. Sursa.
 12. Ieri s-a deschis la București Salonul Tehnic, un eveniment auxiliar unui Salon de Invenții. Printre exponate se aflau și niște nanomateriale de construcții. Tare.
 13. ProTV manipulează un pic prostimea cu taxa de “claw-back” din domeniul sănătății, spunând că 30% dintre pacienți nu vor mai avea medicamente. În loc să spună că se va reduce risipa de medicamente. Că acum producătorii îți vând o aspirină și una o dau gratis, dar le plătești pe ambele la suprapreț… Taxa de “claw-back” este o măsură bună, să nu fim ipocriți. Rușine ProTV!
 14. Într-o seară veneam spre casă. La o mică intersecție dintr-o zonă rezidențială, un tip venind din contrasensul meu a încetinit și tot pentru a vira dreapta. Când omul a întors un pic capul ca să se asigure că nu vine niciun grăbit din față sau din stânga, o fetiță ce până atunci stătea liniștită pe trotuar a țâșnit în fața mașinii ca să treacă strada. Omul a oprit instinctiv, că n-avea cum să o vadă. Eu n-am avut timp să reacționez. Fetița n-a pățit nimic. Și nici ea nu știa de ce n-a trecut strada când ăla o putea vedea, respectiv de ce a trecut strada…
 15. Un bolnav de schizofrenie și-a omorât mama și apoi bunica pentru că n-aveau bani de un suc. Nu văd ce este șocant. Nu văd de ce știrile spun că știrea asta este șocantă. Omul e bolnav psihic, schizofrenia este o boală cu tentă violentă, care-i șocul?
 16. Mihai spune că s-au apucat și chinezii să facă chestii deștepte. Eu nu cred.
 17. Barbie și Mattel s-au lăsat de despădurit. Asta după ce Ken a anunțat că-i dă cu flit blondei dacă aceasta nu se lasă de despădurit Asia de Sud-Est.
 18. Steve Jobs a murit. Sunt sincer trist, fiindcă omul a avut curajul să lanseze pe piață niște produse revoluționare. Va trece un pic de timp până ce cineva va reuși să-i ducă mai departe moștenirea: curajul de a vinde tehnologie inovativă. Să-i fie țărâna ușoară.

8 Comentarii

 1. Ana 06 octombrie 2011 la 14:37 - Raspunde

  2. 😥 Daca ai sti cat te invidiez. Scorpions au fost excelenti in iunie la Bucuresti…
  10. 😥 Saracii pinguini 🙁
  11. Gaura in stratul de ozon si in partea de nord a planetei.

  • Robin Molnar 06 octombrie 2011 la 22:17 - Raspunde

   11. Nu știam. Văd că în Cluj am supt-o, dar la Petroșani sigur mai am o șansă.

 2. joita lucian 07 octombrie 2011 la 09:23 - Raspunde

  Printre altele mi-a ramas ochii la 15 …..ac si eu am un frate bolnav de schizofrenie…..si ma dore rau sa-l stiu asa …desi multumesc lui D-zeu ca si-a mai revenit…chiar miraculos as putea spune!

 3. Mihai Todor 07 octombrie 2011 la 11:02 - Raspunde

  Da, păcat de Steve Jobbs…

 4. TNH 09 octombrie 2011 la 22:58 - Raspunde

  5. Politicienii care vor interzice vânătoarea de balene nu vor mai avea acces la cașcaval după următoarele alegeri. Cum și la ei există corupție și țintire a ciolanului, deși poate într-o mai mică măsură, nu cred că Greenpeace o să obțină mai mult decât au obținut cei de la CRN Japan de-a lungul timpului.

  8. Și eu am primit un SMS, dar de la MKB Romexterra. Nici nu le pot răspunde să-și bage spamul undeva, că doar nu erau fraieri să-și afișeze numărul de pe care trimit mesajele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.