10 Comentarii

 1. TNH 15 martie 2012 la 17:49 - Raspunde

  3. This video is no longer available due to a copyright claim by SC ANTENA 3 SA.

  Chiar eram curioasă ce-a zis.

 2. joita lucian 18 martie 2012 la 12:23 - Raspunde

  Ceva nu se leaga cu ….condamnarea lui Placinta…ca la tentativa de omor nu ai cum sa iei cu suspendare, decat daca i-au schimbat incadrarea in VCG-vatamare corporala grava de ex….nu-ti permite legea la infractiuni contra vietii sa iei suspendare!

  • Robin Molnar 20 martie 2012 la 08:48 - Raspunde

   Da, pe om l-au scos din spital la 45 de zile. Cam cu forța, dacă mă întrebi pe mine, ca să nu fie încadrare la tentativă de omor, la cele 50 de zile de spitalizare prevăzute în Cod. Medicii au luat șpagă, procurorii au luat șpagă, judecătorul a luat șpagă…

 3. joita lucian 20 martie 2012 la 10:12 - Raspunde

  La tentativa de omor nu conteaza zilelele de ingrijiri medicale …de exempu tentativa de omor poate fi retinuta si daca treg cu pistolul inspre tine si nimeresc ceva in apropiere de capul tau fara sa ai o zi de ingrijiri medicale, sau ideea este daca autorul a prevazut ca finalaitatea a faptelor sale uciderea victimei sau a acceptat producerea unui asemenea eveniment. In conditii de iarna atacarea unui om imbracat gros cu un cutit si lovind in zona vitala gen stomac torace,etc….chiar daca victima a luat 10 zile de ingrijire medicale, de ex daca au fost lovituri repetate,desi doar una a perforat superficial victima, datorita faptului ca era imbracat gros..este clar si fara echivoc tentativa…..rezulta intentia din materialitatea faptei _lovituri repetate si zona vizata.

  • Robin Molnar 21 martie 2012 la 07:50 - Raspunde

   Nu sunt sigur. Eu știam că dacă victima are peste cincizeci de zile de îngrijiri medicale, autorul se încadrează automat la tentativă de omor.

 4. joita lucian 21 martie 2012 la 13:39 - Raspunde

  Se tine cont si de zilele de ingrijiri..dar….in amre parte de latura materiala a infractiunii si firesc si latura subiectiva.crede-ma ca am facut teza pe tema asta!)

  • Robin Molnar 22 martie 2012 la 08:12 - Raspunde

   Te cred. Eu spuneam doar ce știam.

   • joita lucian 22 martie 2012 la 09:22 - Raspunde

    Stiai bine..de zilele de ingrijiri..dar…pt tentativa..se tine cont foarte mult de ceea ce ti-am zis ca poti avea intentia de a ucide si sa nu fie tentativa…de ex…incercarea de a ucide un om prin vraji…si nu este gluma!…acolo exista latura subiectiva..dar material vb nu ai cum sa ucizi prin vraji:))..se numeste tentativa improprie!

    • Robin Molnar 23 martie 2012 la 07:23 - Raspunde

     Încercarea de a ucide un om prin vrăji… WTF? =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.