Scurtissime (144)

 1. Celebrul traficant de arme Viktor Bout a fost condamnat la douăzeci și cinci de ani de închisoare. Oare o fi vreo legătură între arestarea acestuia și faptul că fabrica de arme Kalașnikov a intrat în insolvență?
 2. Un principiu sănătos:

  Cum orice proprietar sau custode imobiliar are sarcina ca bunul său să nu aducă vătămare altora, este de la sine înţeles că un cîine ce îşi are teritoriul acolo intră în mod automat în jurisdicţia sa.

  Cîinii comunitari şi subsidiaritatea

 3. În numele Tatălui: Patriarhul Kirill va primi despăgubiri de 660.000 de dolari pentru că i-a fost prăfuit apartamentul. Sursa. Are cineva dubii că acesta este un paravan pentru varii fapte de corupție? Desigur, este de mirare cât tupeu au ăștia, de au ajuns să dea șpăgile sub forma unor obligații impuse de judecători.
 4. Vaccinul-minune care distruge 90% dintre cancere va fi în curând disponibil! Sursa. E interesant. Dar cum de nu s-au gândit și alții la asta? Nu cumva e un șmen în vederea creșterii artificiale a prețurilor acțiunilor?
 5. Anastasia Khoreva, o pensionară din Darsun, Rusia, s-a sinucis la vârsta de 105 ani după ce le-a spus rudelor că s-a săturat să îşi mai aştepte moartea. Sursa. Dom’ne, e interesantă chestia asta. Adică femeia trăia cu groaza că mâine s-ar putea să moară, chestie care îi limita drastic opțiunile, așa că s-a hotărât să nu mai sufere. Nu m-aș fi gândit niciodată la așa ceva.
 6. Cică ungurii ne dau o lecție de civilizație! Nu e adevărat. Majoritatea românilor nu au privit imaginile astea și, oricum, chiar de le-ar fi privit, ar fi spus că așa e la ei, la noi n-ai cu cine, că nu se aplică, și s-ar fi îmbulzit în continuare. Oricum, o completare la acel articol se cere făcută: dom’ne, îmbulzeala la coadă la biserică apare peste tot în România, nu doar în Sud și Est, ci și în Ardeal, în Maramu, Crișana și Banat…
 7. Dom’ne, noi visăm civilizație, astea, iar un miliard dintre noi încă n-au coborât din copac.
 8. ProTV sunt cam uituci. Acum doi ani lăudau apariția primului concurs de miss la travestiți. Acum sunt homofobi

2 Comentarii

 1. TNH 10 aprilie 2012 la 10:02 - Raspunde

  O să ziceţi că sunt cârcotaşă, dar eu chiar că e imposibil ca oamenii să se aşeze pe atâtea linii şi să mai ştie în ce direcţie se roteşte rândul fără să fi fost organizaţi/îndrumaţi de câtre cineva.

  Chiar că nu mai vreau să aud că ungurii ne dau lecţii de civilizaţie atâta vreme cât nu a fost iniţiativa lor, ci a bisericii. Bine, nu-i opreşte nimic pe preoţii noştri cu suflet împuţit să explice şi să coordoneze masele de oameni, dar chestia e că nu vor, tocmai pentru că îmbulzeala şi călcatul în picioare sunt percepute de către ei ca imagini de PR.

  Ungurii ne dau lecţii de civilizaţie de dimineaţă până seara, dar nu în cazul prezentat în link, caz în care uite, noi românii suntem de rahat. I-aş atrage atenţia autorului că nu toţi românii se calcă în picioare, ba chiar sunt destui care nu o fac şi încearcă să-i tragă de mânecă pe ceilalţi. Dacă autorul nu face nimic pentru a schimba mentalităţi decât prin like-uri pe facebook, nu înseamnă că toţi suntem la fel, nişte nesimţi care trebuie să ia lecţii.

  P.S. Când imi iau cameră foto, prima poză pe care o pun pe net o să fie una cu oamenii care nu se înghesuie la vreun supermarket din România, lângă care o să pun o poză de pe un site de ştiri cu nişte unguri care se îmbrâncesc la un supermarket din Ungaria. Şi dup-aia o să i-o trimit lui Criserb, ca să înţeleagă ce am vrut să spun în acest comentariu, în caz că e kilometric şi pierde firul.

  • Robin Molnar 12 aprilie 2012 la 13:10 - Raspunde

   Să știi că nu m-am gândit la asta, până acum. Și cred că ai dreptate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.