Scurtissime (193)

 1. Ioioioioioi, Doamne, de s-ar da și la noi legea asta, aș mânca și aș bea numai pe gratis! Fiți atenți fază:

  Clienţii barurilor, restaurantelor, cafenelelor şi ai altor retaileri de bunuri şi servicii din Grecia vor avea dreptul să plece fără să plătească dacă nu primesc bon fiscal, potrivit unei reglementări care urmează să fie prezentate de Ministerul Dezvoltării (din Grecia, n.r.).

  Sursa

  Atât ne-am scremut noi să găsim o soluție să se tipărească bonuri, și grecii ăștia vin c-o soluție ce ar putea merge de minune, fiind în avantajul publicului. Din păcate, la noi e invers, că suntem conduși de aceiași comuniști imbecili de 70 de ani: clientul este obligat să ceară bonul de casă, nu comerciantul este obligat să-l emită…

 2. Câinii te simt că-ți plac pisicile, și ta taxează ca atare. Sigur fata avea un suflet rău și chinuia bieții căței care s-au împricinat în legitimă apărare
 3. Până și comuniștii lor sunt mai deștepți decât comuniștii noștri. Astfel, Ucraina interzice exporturile de grâu, pentru a-și proteja piața internă de un puternic val de inflație. Noi, prin 1995, ne-am lăudat că am exportat vara grâu, după care l-am importat din nou la suprapreț în toamnă. Băieți deștepți…
 4. Din păcate trebuie să evidențiem ceva: Armata Română a luat-o rău de tot pe ulei. Fac comuniștii cum fac, se împrietenesc cu armata, în caz de proteste, cu cine credeți că o să țină? Ia să ne gândim:

  La Carei nu se desfăşura vreo chermeză USL-istă, ci era cinstită Ziua Armatei. Constituţia României, la Articolul 92 („Atribuţii în domeniul apărării”), alineatul 1, spune cât se poate de clar: „Preşedintele României este comandantul forţelor armate şi îndeplineşte funcţia de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării”. Aşadar, comandantul forţelor armate nu a fost invitat la Ziua Armatei. Este o premieră absolută în democraţia românească a ultimilor 22 de ani.

  Sursa

  Observând că Armata Română a ales să ignore constituția, nu-i așa că vă simțiți apărați și în siguranță? Maxim, nu așa…

 5. Cum și-a rezolvat Sockholmul problema traficului? Cu cap, nu cu mici și manele ca la noi. Probabil o fi prea frig la ei, iar mici de oaie n-s chiar cea mai bună chestie. Nu știu, n-am mâncat.
 6. Bonus, la punctul (1). În unele stabilimente din Grecia, din câte știu eu, este legalizată prostituția. Să înțeleg că dacă demoazela nu-ți dă bon?…
 7. S-a lansat Windows 8. Din punct de vedere tehnologic, reprezintă o evoluție evidentă. Să vedem dacă m-aș putea obișnui cu el.
 8. Aseară, o tâmpită de la un necunoscut post de radio le recomanda tinerilor să citească în weekend. “Etichete de bere. Dar nu înveți nimic.”. Îmi venea să urlu: duduie, poți să înveți multe chestii și doar citind o etichetă a unei beri produse într-o țară a cărei limbă n-o vorbești, gen nepaleză, islandeză…
 9. Ei bine, s-a întâmplat. A apărut bannerul care să ocupe singur 100% din ecran. Până aseară n-am mai văzut. Felicitări celor de la Doncafe! În curând vor apărea, cel mai probabil, câte trei astfel de bannere diferite, cu reclame diferite, și butoanele de închidere în zone diferite, de o să trebuiască să sapi un pic printre reclame până dai de conținut. Bravo, Gândul și restul colegilor. Ați făcut istorie.

4 Comentarii

 1. Dusmanul 27 octombrie 2012 la 13:17 - Raspunde

  1. Iti aduce bon (la cafenea, benzinarie etc) si cand te uiti pe el (daca te uiti vreodata) ai sa observi ca e de acum 4 ore :)))
  6. E legala prostitutia, dar sunt ilegale bordelurile ?!
  7. Am facut upgrade pe laptop aseara. E dragut, dar e mai mult pentru touch enabled devices (parerea mea). Mi-am facut precomanda la “Leap” (https://leapmotion.com/) acum vreo 2 luni. Cre’ca o sa mearga struna cu Win 8.

  • Robin Molnar 05 noiembrie 2012 la 07:47 - Raspunde

   1. Da, sau sunt bonuri de test, nefiscale.
   2. Habar n-am, era doar un scenariu fictiv.
   3. Sunt curios cum o să meargă, pe orice Windows.

 2. Laurentiu 27 octombrie 2012 la 23:01 - Raspunde

  7: Am testat si eu 8-ul la cineva…merge bine, insa nu as renunta la 7 pentru el, nu momentan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.