Scurtissime (208)

 1. Mă bate gândul să-mi iau un filtru supraaspirant pentru Murgu. EVZ. I-am dat mail domnului Corneliu Birtok- Băneasă și, să vedeți fază, mi-a răspuns în câteva minute. Frumos. Acum mai trebuie să văd cum ajung la filtrul de aer de la Smart.
 2. Dacă bătălia politică nu mai este atât de aprigă, acum USL-ul își premiază toate fufele.
 3. Spaniolii au fost niște eliberatori. Din foamete.
 4. Un milion de pași în 13 zile. Eu cred că leșinam de 50 de ori șo beam o tonă de cafea ca să rămân treaz. Frumos. Respect.
 5. Cercetătorii britanici: angajaţii RDS-RCS, cei mai predispuşi la blesteme şi acatiste. TNR. Hilar, dar eu n-am avut probleme deosebite cu RDS și mi se pare ciudat că alții au.
 6. Florin Talpeș este creatorul BitDefender. Am un respect deosebit pentru compania asta și o admirație profundă. Evident, folosesc BitDefender pe toate sistemele personale.
 7. Acum 25 de ani, la Brașov începuse o revoltă anticomunistă.
 8. Astronomii au descoperit o planetă călătoare, care nu orbitează în jurul niciunei planete. Ceva mă face să cred că așa o planetă este plină de metale rare și prețioase, din partea superioară a tabloului periodic al elementelor lui Menedeleev. Adică eu presupun că acesta a fost expulzată de explozia propriei stala, iar cum exploziile stelare generează atomi mari…
 9. Indienii lansează o nouă versiune a tabletei Aakash. La 20 de USD pentru ei, 64 USD pentru restul lumii. Ieftin.
 10. Viteză broadband de 20 Gbps. Adică 12 GB/s. Adică mult mai rapidă decât cel mai rapid hard disk actual, SSD… Ce-i drept, serverele moderne au – deja – plăci de rețea de 10 Gbit.

1 Commentariu

 1. Mihai Todor 17 noiembrie 2012 la 17:25 - Raspunde

  5. DON’T get me started… E lungă povestea și conține multe înjurături, din simplul motiv că vroiam să primesc un stick nenorocit pentru net wireless (distribuit gratuit clienților), fără să fiu proprietarul contractului. Modul în care dânșii evită problemele juridice este cel puțin cretin, necesitând prezența personală a proprietarului abonamentului (și binecuvântarea arhiepiscopului) pentru a face orice rahat de modificare la abonament. Pot înțelege că mai sunt și oameni rău intenționați, care ar vrea să-i dea de furcă vecinului, anulându-i abonamentul, dar prefer să cred că astea sunt cazuri mult prea izolate pentru a fi nevoie de măsuri atât de draconice. Adică na, tu ești proprietarul unui imobil, pe care îl închiriezi lui Dorel, iar Dorel își face abonament RDS. Când Dorel pleacă din apartament, lasă abonamentul mai departe, fără să-l intereseze soarta acestuia. Vine Gigel și preia imobilul, cu scopul de a sta în chirie. Deși Gigel poate plăti bine-mersi abonamentul în continuare, nu poate să îl preia pe numele său, decât cu prezența lui Dorel și consimțământul proprietarului imobilului, DAR, dacă ai nervi de oțel și faci scandal la superiorii rataților care te țin cel puțin o oră la coadă la ghișeul de relații cu abonații, atunci, prin magie, se pot rezolva toate doleanțele, fără intervenția fostului proprietar.

  Păi să nu faci spume când vezi că se poate, dar numai cu scandal și discuții interminabile cu oameni incompetenți?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.