Scurtissime (221)

 1. Chinezii construiesc cea mai mare clădire din lume. N-au decât, să vadă și ei ce înseamnă să bagi banii în întreținere…
 2. Rusia şochează Europa: pregătiri cu Kalaşnikov în şcoli. La noi sunt comuniștii la putere, la ei sunt bolșevicii, ce mai, ne-am dat dreq… Să nu ajungem să plătim taxele cu ouă și morcovi, că ne-am dat dreq!
 3. Telefon mobil cu airbag? Pe când ochelari sau ceasuri?
 4. Cam în aceeași zi în care s-a aflat că Rusia reintroduce stagiul militar obligatoriu la grădiniță, România Liberă publică un material cu și despre cele mai eficiente și letale arme din arsenalul american. Amu, să fie doar o coincidență? Oricum, din câte știam eu, minele anti-personal sunt interzise de vreo zece ani, că ne-am și făcut de cacao expunându-le la o expoziție de tehnică militară cu vânzare, după ce au fost interzice…
 5. Sucul de roșii e baza!
 6. Doar nu era să recunoască batracianul de Berlusconi că e vina lui că Italia nu se simte prea bine.
 7. Petiție online pentru a nu finanța Catedrala Mântuirii Neamului Prost, mai ales că Bucureștiul – principalul donator – trebuie să-și reducă cheltuielile cu aproape 400 de milioane de lei.
 8. Topul averilor mahărilor din universitățile de stat:

  28. Aron Poanta, rectorul Universităţii din Petroşani. O casă şi un teren agricol. Şeful Universităţii din Petroşani are o avere compusă dintr-un teren agricol de 828 mp, cumpărat în 2008 împreună cu soţia, un apartament de 76 mp, cumpărat în 1992 tot cu soţia, şi o maşină Dacia Supernova din 2002.

  Rectorul nu are datorii şi nici bani la bancă, iar veniturile din activitatea didactică au fost de 89.627 lei, la care s-au adăugat alţi 368 de lei ca membru în CA CNH Petroşani. La rândul ei, soţia rectorului a câştigat 29.400 de lei.

  Cred că domnul Poantă este printre singurii rectori universitari din țară care merge pe jos prin oraș și-și salută cordial studenții. Și da, conduce o Dacie. De asemenea, fiind mai modest decât un consilier local dintr-o comună săracă, dumnealui are și imposibil de mult bun simț, fiind unul dintre cei cinci pedagogi cu care am avut de-a face în cele aproape două decenii de activitate educațională.

  Așa că nu, asocierea de idei dintre un dascăl de modă veche și un mahăr mi se pare aberantă și revoltătoare, pentru că nu știu niciun student față de care domnul Poantă să nu fi fost binevoitor pro bono.

  Deci sictir!

 9. Schi gratuit în stațiunea Transalpina (Vidra)! Vestea bună, deci, este că s-a deschis stațiunea Vidra. Vestea și mai bună este că acolo se va schia gratuit până pe 31 Ianuarie.
 10. Un om care știe să aprecieze munca și un stil de viață ordonat:

  Acum 17 ani, Emanuel locuia într-un canal, la Gara de Nord. Împărțea cu sora lui aceeași pereche de încălțări (cine se trezea primul se încălța), se droga și era extrem de agresiv. Acum, urcă în fiecare zi cu liftul la etajul 21 al hotelului Intercontinental, unde lucrează ca stewart.

  Simona Tache

 11. Sfântul Kamil de la Cluj, partea a doua.
 12. O porcărie ce n-are niciun fel de bază științifică. Mișcările Soarelui în univers nu ne determină starea de conștiință sau conștiență!

2 Comentarii

 1. joita lucian 22 decembrie 2012 la 19:13 - Raspunde

  Nu m-am prins la telefonu ala cu airbag..daca iti cade sare airbagul/?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.