Scurtissime (6)

 1. Noi n-am simțit încă, dar ieri România s-a mai modernizat un pic, prin intrarea în vigoare a noilor coduri civile, penale (?), familiale și fiscale. Printre măsurile bune este și aceea care spune că alcoolismul este un bun motiv de divorț.
 2. Ieri s-a inaugurat Cluj Arena. Cică are gazonul bun, nu ca în alte părți…
 3. În Japonia, mafia este luată prin învăluire.
 4. O reclamă la TV: “Există, oare, o atingere mai delicată decât cea a naturii?” Da, strigam prin casă la sic, (e) crocodiluța mea!
 5. Ecaterina Andronescu îl dă în judecată pe Daniel Funeriu că a spus ceva de genul “Doamnei Andronescu nu-i pasă de calitatea actului de învățământ, ci doar vrea ca universitățile să facă bani, transformându-le în fabrici de bani și de diplome”. Întrucât defăimarea nu mai este pasibilă de pedeapsă, pot s-o dau și eu în judecată pentru prostie crasă? România are niște acorduri clare pe educație, nerespectarea acestora, ca de exemplu cu legea prin care să avem studenți fără Bacul luat, putând duce la nerecunoașterea în alte țări a diplomelor românești, ceea ce ar fi extrem de grav…
 6. Hugh Laurie s-a făcut și cântăreț. Zilele trecute l-am auzit cântând o mizerie de piesă intitulată Swanee River. În ritmul ăsta, tare mi-e teamă că în cinci ani o să-l văd și balerin (n-am nimic cu balerinii, nu mă înțelegeți greșit), iar în zece ani o să-l vedem la filarmonică… Pe bune, când te pricepi bine, dar bine de tot la un lucru, ce naiba mai cauți în alte cele? Fete morgane, himere, ce?
 7. După cum spunea nu mai știu cine, mare american: “Let’s give it back. After all,  it’s their money” referindu-se că au rămas cu un excedent de bani pe care i-au dat înapoi populației, că banii nu-s ai statului, ci ai oamenilor, primăria Cluj aplică și în România același principiu, în sensul că la un cinema din oraș clujenii pot intra gratis. Mie mi se pare senzațional, sincer.
 8. Teatrul Masca din București le oferă liceenilor cu medii mai mari de 9,50, demonstrabile cu carnet și tot, șase bilete la spectacolele lor. “Vorba aia, pentru că merită”. Sursa.
 9. Am încercat să-l sun pe ăla de a încercat să mă țepuiască, de la 0755039130, dar văd că-mi intră mesageria vocală. Aș fi vrut să-l bag în mă-sa că mi-a închis telefonul în față.
 10. E mai veche, dar văd că nimeni nu s-a sesizat decent: “Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, vineri, că diplomaţia românească merită felicitări şi pentru ceea ce a făcut în privinţa Schengen, reuşind să atragă totalitatea fondurilor europene, dar şi să determine Franţa şi Germania să-şi schimbe poziţia faţă de aderare.” Sursa. Hai să o zicem pe aia dreaptă: niciun guvern de pe lumea asta nu poate face mai mult pentru țară, decât fac oamenii. Dacă pe român cum trece granița îl apucă năbădăile anarhiste și ultra-democratice, că deh, nu-l știe nimeni, ce poate face guvernul? Aș vrea să nu mai fim atât de ipocriți.
 11. Plus Noi – In the ghetto
 12. Ministerul condamnaților, zici că e titlu de roman horror, o anchetă care a trecut cam neobservată, că nu era cu țâțe, vedete, divorțuri și de-astea…
 13. Suntem încercuiți de antimaterie. Dubios.
 14. O gaură neagră devorează o stea. Tare. Dar cred că erau și ceva planete pe acolo. Pentru că 50% dintre stele au și planete.
 15. Ucraina se salvează cu energie verde. Cât îs ei de săraci, dar tot fac treabă…

6 Comentarii

 1. Ana 02 octombrie 2011 la 13:34 - Raspunde

  4. Hartia igienica Milde 😆

  5. Ce sa-i faci, adevarul doare… si strica imaginea… aia deja stricata.

 2. Mihai Todor 02 octombrie 2011 la 20:43 - Raspunde

  “la un cinema din oraș clujenii pot intra gratis” – Da, și se vor înghesui toți ca șacalii…

  • Robin Molnar 03 octombrie 2011 la 19:52 - Raspunde

   Da, de unde. Trebuie să mergi la Primăria de cartier să-ți iei bilet. 😀 Suntem civilizați!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.