Scurtissime (60)

 1. Vizavi de chestiunea neutrinilor care cică au călătorit cu viteze mai mari decât viteza luminii, nu cred că s-a întâmplat. Întrucât nu văd cum niște ciocniri plastice la viteze sub-luminice ar fi putut accelera neutrinii până la viteze super-luminice. Pentru ca aia să se întâmple, ar fi fost nevoie ca ceva să-i accelereze până dincolo de viteza luminii. Or, noi n-am construit așa un dispozitiv, iar dacă i-a accelerat ceva, atunci ce a fost?
 2. SSD de 2 TB? Posibil, dar la un scor inegalabil.
 3. O capră neagră atacată de câini vagabonzi nu a mai putut fi salvată de pompieri. Sursa. No, dacă ea n-a avut nicio șansă, d-apăi un om?
 4. Cum vom plăti de la anul în spitalele din sistemul de stat. Ne va aduce coplata servicii medicale mai bune? Nu știu. Dar știu că putem plăti oricât, dacă nu oprim hoția nu facem nici pe dreq.
 5. Și săraci, și cu pretenții. Fază americană: SUA le-ar putea interzice să doneze organe persoanelor promiscue care au avut mai mult de un partener în ultimul an Există şi păreri avizate care apără această iniţiativă, cum ar fi chiar directorul CDC, Matthew Kuehnert. “Este etic să îl informăm pe pacient într-atât încât să ştie cât de mult posibil despre organul care îi va fi transplantat”, a justificat Kuehnert. Sursa. Ce e mai rău? Probabilitatea de a lua HIV/ hepatită de la un organ transplantat, sau certitudinea că o să mori fără organul respectiv?
 6. PSD-ul a cerut, la dezbaterea privind bugetul de stat, 150 de milioane de lei pentru construirea de biserici, și mai multe milioane de lei pentru construcția de spații verzi la țară. E bun.
 7. A fost? Sau n-a fost? Ce ziceți de acest filmuleț? Amu, eu nu cred că era un OZN. Cred că erau două obiecte cilindrice de mari dimensiuni. Glumesc, desigur. Doar că mie nu îmi pare a fi o eroare de procesare sau o supra-procesare localizată, sau ce bălării mai bagă ăia…
 8. Puteri nucleare. Planetei cât mai multă apocalipsă…

7 Comentarii

 1. Joita lucian 08 decembrie 2011 la 08:11 - Raspunde

  NU stiu ce sa zic cu ssd-urile astea mie imi lucreza destulde rapid…dar….stre sa le faci tot felu de upgraduri de firmware…si cam sau buguri…mai dau si kikcs!

 2. Nelly 08 decembrie 2011 la 09:40 - Raspunde

  Daca nu stim ce e, tot OZN ramane…

 3. Mihai Todor 08 decembrie 2011 la 16:57 - Raspunde

  1. Apucă-te să iei o grenadă la ciocane și o să observi cum poți obține viteze mai mari decât cea a “particulelor” care interacționează (în cazul de față, ciocanul și grenada) 😀

  • Robin Molnar 13 decembrie 2011 la 08:49 - Raspunde

   Și cum cuantifici asta (adică transpui în fizica cuantică)?

   • Mihai Todor 13 decembrie 2011 la 21:54 - Raspunde

    Eh, când o să aflu, te voi anunța =)) Totuși, dacă ai răbdare să citești asta, pare ceva mai plauzibil 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.