Senzațional! Curtea Constituțională m-a dat pe spate

Vă povesteam că PSD-ul a băgat mortul în casa CSM cu validarea a șapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, membri cam ilegali, fiind la al doilea mandat.

No, cu bucurie în suflet vă anunț că cei de la Curtea Constituțională a admis contestațiile  unor parlamentari PDL cu privire la membrii care au fost validați ilegal de PSD, CC considerând că se încalcă legea.

Mă bucur să văd că încă nu suntem scuipați în față.

4 Comentarii

 1. Carucioare Copii 25 ianuarie 2011 la 21:39 - Raspunde

  Mare noroc mai avem cu CC. Ne mai ajuta si cu salariile, sau pensiile. Daca nu era CC, nu stiu unde era tara aceasta.

 2. xtall 26 ianuarie 2011 la 00:59 - Raspunde

  Adica, dupa ce au fost validati 🙂
  Cum de nu le sare nimic in ochi atunci cand se intampla?
  Mereu trebuie sa conteste cineva cate ceva, cand in mod normal, nu e cazul sa se ajunga acolo. Daca nu contesta nimeni era ok.
  Mie nu mi se pare un act de bravura, si nici nu m-au convins de functionalitatea legilor, era cat pe ce sa ajung si eu la CEDO cu o chestie minora dupa ce ma purtasesera vreo 4 ani de aiurea pe drumuri, mi se pusese pata de atata umblat, dar m-am lasat agubas i-am dat in aia a masii ..dar fii atent, desi procesul s-a incheiat, mai primesc si acum inca tot felul de instiintari, hotarari RECENTE si tot felul decizii si aberatii cum ca lucreaza ACUM la el, desi ala e kaput, terminat de peste doi ani de zile, tampenie mai mare ca in justitia romana NU EXISTA.
  Oricat ar vrea sa de monstreze ei contrarul, e apa de spalat fara sapun, nu curata nimic.

  • Robin Molnar 26 ianuarie 2011 la 07:52 - Raspunde

   Contestația a fost ultima soluție. PSD-ul având majoritate acolo, a decis că este cazul să valideze toată lista, nu fiecare candidat individual, că ăia șapte ilegali sunt puișori de-ai lor, îți dai seama. Cum, frate, să validezi o listă în loc de candidați? Păi CSM este foaia de prezență de la școală? A fost un tămbălău destul de mare, nu trebuia să se ajungă acolo, dar s-a ajuns.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.