Viol anal?

Am rămas prost cu circumstanțe agravante, vizavi de ceea ce am citit despre cazul șefului FMI (Dominique Strauss-Kahn), acuzat de viol și alte cele care i-ar putea aduce vreo 74 de ani de cazare gratuită la loc cu zăbrele și gărzi. Dar să nu divaghez.

Ce nu înțeleg eu este dacă violul anal este posibil. Adică, s-avem pardon, mie mi se pare ceva necurat la mijloc (și asta nu doar literal). Mai de grabă cred că papagalul a fost tradus să o pună de-o ciorbă (trebuia să zic cafea?) și acum i se strânge lațul de care poate scăpa doar dacă este generos. Sau pe acolo.

În fine, credeți că este posibil? Nu de alta, dar eu nu prea cred. Mai ales că moșulică are 62 de ani, deci “morcovul” nu mai e chiar țăruș. Voi ce ziceți?

2 Comentarii

  1. Mihai Todor 19 mai 2011 la 01:12 - Raspunde

    Apăi, greu de zis, dar, în același timp, nu-i singuru’ care o pățește (exemplul 1 și exemplul 2). Când ai o anume funcție, cam tre’ să îți păzești curu’ de faze de astea, că altfel riști să dai de profitori. În același timp, mă aștept ca tipa să își țină ciocu’ după ce va primi o sumă frumoasă de bani… Totuși, există și posibilitatea să o fi luat moșu’ pe ulei, cum zice și Randall.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.