8 Comentarii

  1. TNH 29 iunie 2011 la 23:04 - Raspunde

    Pentru cititorii care nu au brațe musculoase: porționați orice bucată de carne înainte să o băgați la congelator. Odată însușit, acest obicei vă va scuti de multe celule nervoase distruse.

  2. Mihai Todor 30 iunie 2011 la 02:38 - Raspunde

    Îmi place de tine că ești căpos și nu te lași până nu izbândești cu metoda aleasă inițial =)) Oricum, cred că puteai să picuri nițel ulei pe lamă, ca să se miște mai cu talent =)) (ca să nu-ți zic să o dai cu săpun :D)

    • Robin Molnar 30 iunie 2011 la 09:12 - Raspunde

      =)) Ai auzit de ulei de pilă?

      • Mihai Todor 30 iunie 2011 la 10:37 - Raspunde

        Nu, da’ am auzit de daltă, ciocan, topor și, varianta mai modernă: flex 😛

        • Robin Molnar 01 iulie 2011 la 09:17 - Raspunde

          Chestia este că dacă dai cu ulei pe pânza de tăiat, nu o să mai taie. La fel cum dacă ungi pila cu ulei, n-o să o mai poți folosi. 😉

  3. Molnar Bianca-Andreea 30 iunie 2011 la 11:25 - Raspunde

    Puteai sa aduci carnea cu tine cand veneai la Alba. Te invatam eu cum se face! hihihi Dar nici acuma nu e tarziu.

Dă-i un răspuns lui Molnar Bianca-Andreea Anuleaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.