Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Pentru cititorii care nu au brațe musculoase: porționați orice bucată de carne înainte să o băgați la congelator. Odată însușit, acest obicei vă va scuti de multe celule nervoase distruse.
=)) Sau așa, bine zis.
Îmi place de tine că ești căpos și nu te lași până nu izbândești cu metoda aleasă inițial =)) Oricum, cred că puteai să picuri nițel ulei pe lamă, ca să se miște mai cu talent =)) (ca să nu-ți zic să o dai cu săpun :D)
=)) Ai auzit de ulei de pilă?
Nu, da’ am auzit de daltă, ciocan, topor și, varianta mai modernă: flex 😛
Chestia este că dacă dai cu ulei pe pânza de tăiat, nu o să mai taie. La fel cum dacă ungi pila cu ulei, n-o să o mai poți folosi. 😉
Puteai sa aduci carnea cu tine cand veneai la Alba. Te invatam eu cum se face! hihihi Dar nici acuma nu e tarziu.
=)) Hihihi!