What’s cooking, doc?

Iaca ceva simplu, o fripturică din cotlet de porc cu cartofi. În farfurie se mai pun nişte acrituri, de genul gogoşarilor muraţi. Nu eu am gătit, de aceea pot să spun că mi-a căzut bine. Din păcate am mâncat nişte cârnaţi de casă afumaţi înainte, prăjiţi cu nişte ouă ochiuri, la micul dejun luat la ora 16, aşa că nu prea a intrat.

Dar de-o gustă tot am făcut loc, numai cât să nu nasc. Morala este că trebuie să iau şi pentru mine o maşină din aia de gătit, că nu strică la casa omului. Şi tot legat de mâncare, nu ştiu de ce, dar am o poftă nebună de cartofi prăjiţi. Mulţi. Mulţi de tot. Cred că m-am dilit (şi mai rău).

10X 314ra2.

8 Comentarii

  1. Mihai Todor 22 noiembrie 2008 la 20:32 - Raspunde

    Hua! Asta e tortura curata!!! Eu am mancat un sandwich amarat si niste biscuiti toata ziua si tu postezi asa ceva.

    Na, holbeaza-te [url=http://www.ebucataria.ro/pizza-de-casa/]aici[/url]. Asta ca sa nu fiu singuru\’ care saliveaza 😛

    • Robin Molnar 22 noiembrie 2008 la 20:42 - Raspunde

      😀 Nah, că nu m-ai ginit. Sunt de-a dreptul scârbit de pizza. 😀

      • Mihai Todor 22 noiembrie 2008 la 20:48 - Raspunde

        Damn :angry:

        • Robin Molnar 22 noiembrie 2008 la 21:01 - Raspunde

          :woohoo: Ţin să îţi mulţumesc. :woohoo: Mi-am dat seama ce îmi fac la micul dejun mâine (care o fi pe la prânz): ouă umplute. 😀 Mersi!

  2. xtall 22 noiembrie 2008 la 20:36 - Raspunde

    😀
    Merge ok si cu un sos (de pe la voi) cu smantana, maioneza si ceva usturoi pisat.

    • Robin Molnar 22 noiembrie 2008 la 20:43 - Raspunde

      😀 Da, numai că trebuia făcut. 😀 Io mănânc cartofi prăjiţi cu aşa sos. 😀 Ce mai, io mănânc aşa sos şi întins pe pâine. :woohoo:

  3. xtall 22 noiembrie 2008 la 21:22 - Raspunde

    Tot asa se taie cartofii ? 😀
    Avusei o mandra in Bistrita (de la ea stiu cu sosul 😀 ) cand vedea cum tai cartofii se prapadea de ras, noi …foarte …economici 😉

    • Robin Molnar 22 noiembrie 2008 la 21:31 - Raspunde

      😀 Păi ăştia iasă asemănător cu cartofii copţi pe foc. Normal nu se taie ci se lasă întregi, dar până se coc leşini lângă mâncare… 😀 Cred că ştiu vreo X+1 feluri de a tăia cartoii. :woohoo: Pentru ciorbă (cubuleţe mari sau mai mici, sferturi, optimi, felii,), pentru cartofi pai (mai mari sau mai mici), pentru cartofi natur, pentru salată orientală, pentru cartofi fierţi cu ou, pentru garnitură de cartofi la tavă (la cuptor)… :woohoo:

      Da, îmi plac cartofii. Aş mânca ciorbă de cartofi în fiecare zi. În special din aia roşie şi limpede. 😀 Dar n-are cine să o gătească. 🙁

      P.S. Aş vrea o ciorbă de fasole verde, din aia simplă, sau o supă de fasole (cum numai mama lui 314ra2 ştie să facă – însănătoşire grabnică 😉 ).

      Şi vreau cozonaci cu nucă făcuţi de soră-mea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.