Sunt de acord cu vânătoarea de la Balc

Domeniul de la Balc este o proprietate privată. Pe teritoriul acelui domeniu privat de vânătoare, mistreții sunt crescuți pentru vânat. Materialul genetic este adus din mai multe zone, iar mistreții sunt hrăniți regește tot anul, pentru a nu se mânca între ei.

Ca și porcii de fermă, aceștia primesc tot tratamentul de care au nevoie, pentru a nu se îmbolnăvi, pentru a nu se mânca între ei și pentru a fi în formă în zilele de vânătoare.

În mod natural, un domeniu atât de mic nu poate susține așa o mare populație de mistreți, deci nu putem spune că alterăm natura ci, în mod natural, numărul de mistreți pe care ecosistemul de la Balc îl poate susține este de doar câteva zeci, restul fiind investiția generoasă a lui Ion Țiriac, cu scopul expres de a-i vinde la vânătoare.

Acolo, la Balc, vânătoarea este o afacere de același tip precum aceea a abatoarelor de porci, doar că având un plus de stil, că nici mistrețul nu este chiar un porc.

Pentru ce se zbat atâta ONG-urile de mediu? Este ca și cum acestea ar protesta împotriva ruperii florilor din sere, ca și cum s-ar opune tăierii animalelor în abatoare.

Pentru ce să chemi poliția? Ca să constate că mistreții ăia sunt crescuți pentru a fi vânați?

Să nu fim stupizi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.