La Voyo se întâmplă și lucruri bune

Cu siguranță ați observat că am fost un critic frecvent al serviciului Voyo. Desigur, în același timp menținându-mi activ abonamentul și, evident, extinzându-l lunar cu tot felul de produse de tip pay-per-view.  Pe același principiu, “critică, atunci când e cazul, dar și laudă, atunci când e cazul”, astăzi doresc să vă supun atenției faptul că, la Voyo, se mai întâmplă și lucruri bune.

Astfel, săptămâna trecută am fost sunat de către o foarte amabilă doamnă de la departamentul de PR al Voyo, să mă întrebe dacă mai am problemele despre care am scris. Din păcate al său nume îmi scapă, pentru că deși mi-am salvat contactul în telefon, acesta nu s-a sincronizat cu Google și, când am resetat telefonul la setările din fabrică – din cauza problemelor cauzate de aplicația Yahoo! Messenger – am pierdut datele de contact…

Revenind, vreau să spun că mă bucur să văd că niște schimbări propuse de mine au fost implementate prompt. Poate e doar o coincidență că la doar câteva zile după ce am vorbit cu dumneaei, site-ul Voyo.ro nu mă mai stresa zilnic să mă abonez cu cardul de credit, când sunt logat în cont și cu un abonament activ or, eu nu cred în coincidențe.

Apreciez schimbarea, cu siguranță o apreciez.

Desigur, mai sunt multe lucruri de făcut, de exemplu videoteca ar trebui mărită cu mai mult de un film pe zi, dar apreciez pasul făcut și cred că le pasă ce și cât vând. De aceea și țin musai să-i rog ca, pe viitor, la pay-per-view să pună și filme românești noi, gen: După Dealuri sau Poziția Copilului. În fond, dacă un material se difuzează în cinema, de ce nu s-ar difuza și într-un home cinema?

Însă, după cum spuneam, evoluția este un proces continuu și, ca atare, poate că nu mi-ar strica nici mie un pic de răbdare. De exemplu, am avut un pic de răbdare până să se difuzeze prin Voyo Știrile ProTV de la ora 19. Acum, nu doar că se văd live dar, dacă am treabă și ajung mai târziu acasă, pot să le văd în reluare pe ProTV News de la ora 20, ceea ce – pentru mine – înseamnă enorm.

Cine știe, poate la anul o să meargă Voyo și pe telefoanele cu Android?

În fine, să n-o dau în speculații, îmbunătățirile sunt vizibile și sper să continue.

2 Comentarii

  1. Yamasha 16 aprilie 2013 la 18:20 - Raspunde

    voyo? bleah…nu-mi fac abonament! nu merita, nu inca…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.