Pentru a stopa furturile de la calea ferată, CFR apelează la CIA și Mossad

Am auzit la știri că, pentru a stopa furturile de pe calea ferată, CFR apelează la ajutor israelian și american, după ce șeful de la CFR Marfă a fost numit un fost șef de la Gazprom Rusia. Amu, nu știu care  CFR apelează la Mossad și CIA, dar…

Știm că treaba e groasă, când 300 de kilometri de cale ferată sunt păziți cu drone americane, spioni israelieni și, probabil, se va zbura cu Stația Spațială internațională deasupra gării din Cernavodă, unde niște echipament japonez experimental ce acționează ca o bobină de mari dimensiuni, detectează perturbațiile electromagnetice date de prezența magneților care fură bucăți din cale ferată de diamant îmbogățit.

Totodată, Agenția Spațială Europeană ne va pune, începând cu 2018, la dispoziție telescopul spațial MINCATI-AS (Medium-Intensity Neutron-Capacitive Array of Telescopic Instruments – Advanced Superconductivity) care,  în cadrul misiunii PIRANDA, încearcă să detecteze în ce gaură neagră se duce tot ce se fură de la CFR, în timp ce o echipă de cercetători de la CERN încearcă să determine în cât timp întârzierile anuale de la CFR vor egala vârsta universului.

Ah, și că tot veni vorba de CERN, o altă echipă de a lor – folosind un microscop sub-spațial cu radiații Omega (de la Alfa și Omega, adică) – încearcă să determine nivelele de competență ale foștilor miniștri ai transporturilor din ultimii ani, respectiv al foștilor șefi de la CFR marfă. Conform estimărilor, acestea ar fi cam de o milionime de ori mai mici decât raza unui electron.

Oricum, în altă ordine de idei, se pare că sonda spațială Voyager 1 a fost depășită în cursa ieșirii din Sistemul Solar de nasul unuia de la CFR, mare sculă pe basculă. Cred că asta și explică de ce numărul turiștilor extratereștri a scăzut simțitor în ultimii ani: cineva le tot fura din caroseriile OZN-urilor.

De fapt, România este o țară plină de oportunități și este unul dintre puținele locuri din lume unde, dacă vezi prăbușindu-se un OZN, trebuie să mergi la primul centru de colectare a fierului vechi, ca să-ți iei ce piese de OZN te interesează întrucât, așa cum câmpul magnetic ține particulele ionizante deoparte, așa și câmpul magnețic pune fierul deoparte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.