4 Comentarii

 1. Atti 27 ianuarie 2016 la 18:42 - Raspunde

  Political correctness for the win.

 2. Nautilus 03 februarie 2016 la 16:21 - Raspunde

  Hassan Rohani, în conferinţa de presă dinainte de plecarea din Italia, a fost întrebat de un jurnalist ce e cu paravanele. A răspuns pe un ton de scuză că el sau protocolul lui nu au cerut aşa ceva. Adică el unul s-a spălat pe mâini, ceea ce e un gest foarte creştin şi nemusulman.

  Adrian Cioroianu (renumit pentru faptul că e un protocolist atât de bun încât i-a răspuns Regelui Spaniei “Good point, man!” şi Regele a reuşit să îşi păstreze morga şi să nu bufnească în râs 🙂 ) a explicat cum mergea treaba cu protocolul.

  Pe Rohani însuşi îl doare în pix de statui, şi pe italieni de asemenea. Foarte posibil şi pe mulţi alegători iranieni.

  Ceea ce îi doare mai puţin în pix şi mai mult în partea dorsală, fără alifie, e faptul că omul nostru vine după 8 ani cu Ahmadinejad. Care nu era nici prea sănătos la cap, nici tocmai cel mai bun partener de discuţii; era un fel de Tânăr Ortodox de-al nostru. Dar s-a făcut ales de 2 ori, cu ajutorul unor iranieni care nu erau mineri, dar ştiau la fel de bine să îi bată pe cei care votau cu altul. Şi care, prin ţinuturile rurale ale Iranului, sunt mulţi la număr, agresivi şi gata să sancţioneze orice derapaj.

  Astfel încât nu dădea bine ca în timpul pozei de grup oficiale să apară Rohani lângă o statuie nud. Îi rodea imaginea printre ai lui. Aşa cum i-ar fi ros-o unui preşedinte român printre babele îmbrobodite de la noi, care îl votau pe ortodoxul Ponta.

  Dacă nu s-ar fi întâmplat imediat după măgăria de la Köln, probabil că nu s-ar fi stârnit nicio reacţie. Dar acum publicul a început să deschidă ochii şi să vadă câte parale face Religion of Piss Peace. Şi taxează orice aplecare în faţa ei.

  • Robin Molnar 04 februarie 2016 la 08:30 - Raspunde

   Interesant punct de vedere, pentru că leagă mai multe idei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.