13 Comentarii

  1. Irimia Constantin 03 februarie 2012 la 21:41 - Raspunde

    Hai ca usor, usor ajungem si noi la cifre ceva mai rezonabile. Ca parca prea multi suntem 🙂 Cat despre introducerea lui Mandruta, nu mi-a placut niciodata acest om care se da mai destept decat e. Pacat.

    • Mihai Todor 04 februarie 2012 la 04:23 - Raspunde

      Deci tu, în calitate de angajat la firma X pentru a face reclamă pe net la un site patetic de jocuri, îți dai cu părerea referitor la capacitățile intelectuale ale domnului Mândruță? Ce mai, un adevărat model al inteligenței românești…

    • Robin Molnar 06 februarie 2012 la 08:42 - Raspunde

      Suntem mulți?

  2. TNH 04 februarie 2012 la 10:51 - Raspunde

    Mă enervează la culme Mândruță. Lead, follow or get out of the way, parcă așa era. Ei bine, domnul Mândruță nici nu conduce, nici nu urmează, nici nu se dă la o parte. Stă ca o balegă în mijlocul drumului, doamne ferește să vină și cu o idee de îmbunătățire, ceva.

    • Mihai Todor 04 februarie 2012 la 16:34 - Raspunde

      Cum nu-l cunosc pe acest Mândruță și n-am habar ce-i de capul lui, mă raportez doar la citatul oferit de Robin mai sus, care, în fond, e destul de adevărat…

      • TNH 04 februarie 2012 la 19:09 - Raspunde

        Stai tu liniștit că nu e primul citat din Mândruță pe acest blog. Ideea că sunt sătulă de văicăreli și fataliști, iar domnul Mândruță nu face decât să prezinte jumătatea goală a paharului de fiecare dată. Mă scoate din minți faptul că pomenește de noi cei care dăm flashuri și aruncăm gunoaie și, ca de obicei, nu pomenește de noi cei care ducem țara o treaptă mai sus – și aici nu mă refer neapărat la mine, mă refer la cei care adună câte o hârtie de pe jos chiar dacă nu e a lor, la cei care ajută copii orfani și bătrânei din azile, la cei care se spală înainte să plece de acasă, la cei care oferă indicații corecte când îi întreabă cineva de pe stradă.

        Și toate astea le uită pentru că e mai simplu să justifice monștrii lor născuți în direct, nespălații pe care îi invită în platou și analfabeții pe care-i cheamă să-și dea cu părerea despre oricare ar fi subiectul în emisiune. Aa, și fotbaliștii pe care îi bagă în seamă non-stop, deși nu se remarcă decât prin scandaluri, nu prin rezultate.

        În rest, sunt de acord cu ceea ce zice Robintel, creșterea economică a fost nesemnificativă în comparație cu banii veniți de dincolo.

      • Robin Molnar 06 februarie 2012 la 08:45 - Raspunde

        Lucian Mândruță, google it.

    • Robin Molnar 06 februarie 2012 la 08:44 - Raspunde

      O să pun și linkuri de lead.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.