10 Comentarii

 1. Noni 07 ianuarie 2011 la 20:09 - Raspunde

  Partial iti dau dreptate, nu te obliga nimeni sa stai aici sau sa muncesti pe bani putini, insa cand conducatorii vin si spun sa strangem toti cureaua, noi o strangem pana la ultima gaura iar ei o mai largesc vreo 3…pai asta se numeste prostie. Nu sunt de acord sa ne aruncam toti de la etaj, ci mai bine sa protestam cum fac grecii, francezii, germanii…

  • Robin Molnar 07 ianuarie 2011 la 20:11 - Raspunde

   Dacă președintele îți spune să sari în cap ce faci?

 2. Silvia 08 ianuarie 2011 la 10:12 - Raspunde

  Nu cred că e nimeni în măsură să-i judece omului ăla motivele pentru că doar el ştie ce-a avut în cap înainte de-a se arunca de la balcon. Noni are dreptate, am putea proceda ca francezii sau grecii însă ştim foarte bine că nu s-ar schimba absolut nimic. Chiar dacă a generalizat, tind să-i dau mai multă dreptate Ioanei decît ţie. Asta deşi vorbesc din perspectiva unui om care nu moare de foame, nu are copii sau rate în bancă, nu are datorii, deci practic nici o problemă despre care să zic: nu am ieşire din ea.

  • Robin Molnar 08 ianuarie 2011 la 19:02 - Raspunde

   De ce nu se poate judeca? Legea judecă, iar ea este făcută de oameni. Mi-ar plăcea să dezvolți ideea.

   • TNH 08 ianuarie 2011 la 21:27 - Raspunde

    Nici o lege nu poate judeca ce e în sufletul unui om. Legile judecă rezultatul, nu procesul de formare. Asta nu înseamnă că îi dau dreptate celui ce s-a aruncat de la balcon şi nici nu înseamnă că îi caut vreo scuză. Precizez asta pentru că nu vreau să apară retardata aia isterică ce zbiară “Comunisto!” când am altă opinie decât a ei.

    • Robin Molnar 08 ianuarie 2011 la 21:35 - Raspunde

     Mie mi se pare că s-a simțit neputincios cam degeaba.

   • Silvia 09 ianuarie 2011 la 21:16 - Raspunde

    Adică, nu poţi şti cu exactitate cum reacţionează un om la stimulii externi, de aceea nu cred că suntem în măsură să facem judecăţi de valoare pe marginea subiectului (gen: “Or, asta nu prea se cade, că salariile sunt mici și, vorba aia, “Ei se fac că ne plătesc, noi ne facem că muncim”). În cazul bărbatului despre care vorbim, cea mai normală variantă de protest i s-a părut asta cu aruncatul de la balcon (împins de disperare, furie sau nebunie, cine ştie ce-a avut el în cap, după cum spuneam). La fel cum grecii au considerat că cea mai bună metodă de a-şi arăta dezacordul faţă de ceea ce se întîmpla la ei în ţară a fost aceea de-a pune bombe prin bănci şi a-şi sparge capetele pe străzi.

    În mare, nu ştiu cîte greutăţi avem noi, bloggeri (şi nu numai) care tot dezaprobăm acţiunile oamenilor de genul angajatului TVR. Mai pe scurt, mai toţi stăm la adăpostul unui anumit confort finaciar care nu prea ne lasă motive să ne plîngem de nesiguranţa zielei de mîiine. Sau poate mă înşel…

    • Robin Molnar 09 ianuarie 2011 la 21:22 - Raspunde

     Cred că adăpostul financiar vine și din mentalitate.

 3. Moga Florin 08 ianuarie 2011 la 11:47 - Raspunde

  Ştii ce trebuia făcut? Aruncat Boc de la balcon în plină şedinţă. Vezi tu atunci … :))

  • Robin Molnar 08 ianuarie 2011 la 19:03 - Raspunde

   Mie îmi vine să-i căsăpesc pe toți, fără excepție.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.