Gerontofilia

Suntem un popor tolerant. Extrem de tolerant și discriminatoriu. Bine, exagerez, dar exagerarea mea are un anumit rol, veți vedea.

Ca și chestie, facem mișto de babofili, adică de ăia care violează babe. Pentru că nu e normal ca un bărbat să violeze. Și pentru că e și mai anormal ca un bărbat să fie atras sexual de o babă. Este chiar dezgustător și intolerabil ca un bărbat tânăr să aibă activități sexuale cu o babă.

Dar este perfect tolerabil ca o tânără frumoasă să aibă un partener bătrân, preferabil mumie sau, măcar, cu un picior în groapă. Desigur, știm cu toții cât de adâncă este dragostea în acest caz. Vedeți, gerontofila feminină este acceptată, pe când cea masculină este condamnată.

Din păcate, gerontofila, că așa se numește boala prin care un om este atras de parteneri mult mai în vârstă, este o boală ciudată.  Bine, spun asta pentru că eu nu pot s-o înțeleg.

12 Comentarii

 1. claudia 05 iunie 2010 la 13:37 - Raspunde

  Defineste notiunea de \”baba\”.
  In alta ordine de idei, cum trageti voi barbatii spuza pe turta voastra! Adica, ti se pare normal o \”prospatura\” cu-n mos, dar anormal invers. Rusinica-rusinica…..
  A, sa nu uitam, acesta(adica ce-am spus mai sus) este punctul de vedere al unei babe(subsemnata).

  • Robin Molnar 05 iunie 2010 la 18:32 - Raspunde

   =D Nope, conform definiției mele nu, nu ești babă. =D
   [quote=Dex][url=http://dexonline.ro/definitie/bab%C4%83] BÁBĂ, babe, s.f. I. Femeie în vârstă înaintată; femeie trecută de tinerețe; băbătie, babetă1. ♦ Spec. Femeie bătrână care vindecă bolile prin mijloace empirice, prin vrăji, prin descântece etc. ♢ Zilele babei (sau babelor) sau babele = primele nouă sau douăsprezece zile ale lunii martie, în care vremea este adesea foarte schimbătoare. ♢ (Fam. și glumeț) Soție ♢ (În sintagmele) (De-a) baba-oarba = joc de copii în care unul dintre ei, legat la ochi, încearcă să-i prindă pe ceilalți. De-a baba-gaia = joc de copii în care unul dintre ei, care face pe cloșca, își apără „puii” înșirați, în linie, în spatele lui, împotriva altuia care face pe „gaia”; de-a puia-gaia. II. 1. Bârnă de sprijinire a unui acoperiș sau a unui planșeu de lemn. 2. Parte a unei copci în formă de toartă (numită și femeiușcă) în care se prinde cealaltă parte a copcii, în formă de cârlig (numită și moș). 3. (Iht.) Zglăvoacă. 4. (Reg.) Ciupercă roșie, comestibilă, care crește pe crăci uscate și putrede. – Din bg., scr., ucr. baba.[/url][/quote]

   • claudia 05 iunie 2010 la 18:47 - Raspunde

    Daca stau bine sa ma gandesc……nici conform definitiei mele nu sunt baba dar, asta nu e suficient….pentru o minoritate carcotasa. Totusi….cu ce te-ar deranja pe tine, si restul lumii, daca unul de vreo 35-40 si-ar directiona sentimentele spre o baba de vreo 60? Daca baba cu pricina e lucrata la sala si mai are si ceva bistari pusi deoparte? Sau, daca chiar e dragoste intre doua persoane, din exemplul celui dat?
    Mai degraba infierez alte \”anomalii\” umane decat asta. Sorry!

    p.s. bine c-ai reparat rasnita, ca ma dispera accesarea.

    • Robin Molnar 05 iunie 2010 la 20:15 - Raspunde

     =D Dacă unul de 35 – 40 de ani își îndreaptă afecțiunea spre o femeie de 60 – 70 de ani, atunci mi-ar contrazice direct teoriile mele despre viață și iubire, vătămându-mi integritatea. =D

  • dan 09 iulie 2010 la 12:30 - Raspunde

   ai mare dreptate…am avut ocazia sa \”cunosc\” o femeie de 75 de ani si am fost ffff placut surprins de \”pofta\”ei de viata

 2. TNH 05 iunie 2010 la 16:14 - Raspunde

  Mingea e în curtea voastră, a bărbaţilor, că vouă vi se pare normal să vedeţi o prospătură cu un moş, nu nouă. 👿 Ia fă tu un sondaj printre cunoscuţii tăi şi întreabă-i dacă atunci când or fi bătrâni nu ar vrea să aibă o prospătură lângă ei, iar apoi pune-i să-şi motiveze alegerea. Atunci o să înţelegi.

  Semnat, altă babă. =D

  • Robin Molnar 05 iunie 2010 la 18:35 - Raspunde

   =D Nouă ni se pare normal? Nu știu ce să spun. =D Cred că societății i se pare normal, nu neapărat bărbaților. =D

 3. dan 09 iulie 2010 la 12:24 - Raspunde

  am 43 de ani,am ceva experienta de viata….multi foarte multi multi n-ar refuza o \”partida\” cu o femeie cu 25-35 mai in varsta!

  • Robin Molnar 09 iulie 2010 la 22:32 - Raspunde

   =D Cred că la 43 de ani un bărbat nu refuză femeile de la 18 la 68 de ani. =D

 4. Anonim 22 august 2010 la 02:36 - Raspunde

  stiu persoane de38 deani respectiv 86

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.