Mai mult decât Becali, mă interesează ceilalți doi trădători!

Mai mult decât Becali, mă interesează ceilalți doi trădători: Victor Babiuc și Dumitru Cioflină. Becali este un găinar, ăștialalți doi sunt niște trădători, din spectrul funcțiilor pe care le dețineau: unul a fost ministru al apărării ce jurase să apere țara și interesele poporului, iar altul era șef de stat major general.

Trei ani îi dai unui țepar oarecare. Unuia care a  mâncat de la popota ofițerilor și care face așa ceva i se cuvine cel puțin un ștreang: țara ți-a dat casă, masă, salariu, drepturi speciale, pensie, tot ce-ți trebuie și pentru care alții trebuie să se spetească patruzeci de ore pe zi, iar tu să faci așa ceva?

Ce-i drept, faptul că un militar de carieră și un civil de carieră au ajuns după gratii alături de un găinar de carieră mi se pare aproape incredibil și cred că în acest caz s-ar putea face mai multă dreptate decât suntem noi obișnuiți (adică fix cu zero), dacă s-ar și recupera prejudiciul adus statului prin: țeapa imobiliară, cincisprezece ani de anchete și cheltuielile judiciare aferente.

Cred, desigur, că se va face dreptate, așa că mă întreb ce părere au despre ei înșiși cei care l-au votat pe Becali, respectiv cel care l-a numit pe Babiuc ministru și cel care l-a numit pe Cifolină șef de stat major.

Dacă un cioflingar rupt în fund fura o mașină, făcea șapte ani. Ăștia au furat zeci de hectare de teren și fac împreună șapte ani!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.