10 Comentarii

 1. Moga Florin 30 ianuarie 2011 la 21:43 - Raspunde

  Mulţi ani de evoluţie!

 2. Daniela 30 ianuarie 2011 la 21:54 - Raspunde

  Da, dar pana se vor intampla aceste lucruri cred ca n-o sa mai traim noi. Tarisoarei ii trebuie multa vreme ca sa evolueze si noi de altfel. Suntem ca ii evul mediu. O sa ajungem rau tare. Toate se scumpesc de la 1 februarie, n-o sa mai avem ce manca ici noi oamenii de rand. Intretinerea se scumpeste si ea ca era prea “ieftina” chiar.

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2011 la 23:02 - Raspunde

   Am o poveste frumoasă despre Timișoara pe dimineață, dacă nu uit.

 3. Ana 31 ianuarie 2011 la 00:02 - Raspunde

  Corect.

  Ne plangem, dar nu miscam un deget. Suntem un popor lenes, delasator. La orice. Mama imi povestea azi ca la ei la fabrica sunt disperati sa gaseasca necalificati pe perioada limitata. Teoretic gasesc. Angajeaza mereu. Doar ca acum au ditamai gaura de la cam multi care si-au luat un avans si bonurile de masa (care se dau in avans) si adeverinta ca lucreaza (!), o venit 2-3 zile la munca si apoi n-au mai aparut. Si apoi s-au trezit ei la fabrica sunati de banci ca indivizii respectivi mai au si cate 2-3 credite de caciula (da, da, de-aia le trebuia adeverinta de munca), si sunt de negasit, s-au mutat de unde stateau inainte in chirie. Genial, nu?

  Cred ca am intrebat-o de douazeci de ori cum dracu’ 😐 Ca doar oamenii aia au un buletin, un CNP. Deci ar putea fi gasiti, ca doar nu se evapora. Cand mai fac un credit, incheie un contract, nu-i verifica nimeni?

 4. Haine de Firma 31 ianuarie 2011 la 09:28 - Raspunde

  La noi in tara nu se munceste suficient. In plus, daca acele lucruri simple , desprecare vorbesti, nu suntem in stare sa la facem, atunci ce s amai vorbim despre autostrazi sau despre o populatie cu bun simt si cu rabdare. In strainatate, oamenii stau la rand si in statia de autobuz.

 5. Trodat 31 ianuarie 2011 la 09:50 - Raspunde

  foarte corect ce spui dar daca s-ar strange mai multi bani la buget nu ar insemna nimic pt noi, nici o modificare ci doar ar creste averea parlamentarilor si prietenilor cu care ei fac afaceri…asta nu pricepe lumea, “stapanii” nostri nu sunt interesati de noi

  • Robin Molnar 31 ianuarie 2011 la 19:26 - Raspunde

   De unde știi că dacă s-ar strânge mai mulți bani la buget, la noi nu s-ar vedea? Uite, îți dau un contra-exemplu: cota unică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.