Restaurant în stil românesc

Mâncarea bună, proaspătă, delicioasă, fragedă, ieftină, gătită ca la carte. Super OK, până aici n-am ce să comentez. Dar am, că la toate prospăturile alea se servea pâine de alaltăieri. Asta înseamnă să o belești la capăt, nefiind capabil să faci un lucru ca lumea până la capăt. Și, da, mi-a sărit un pic muștarul. Și, evident, pâinea se plătește. Să fie mârlănia completă.

5 Comentarii

  1. claudia 09 aprilie 2010 la 15:35 - Raspunde

    Eu zic asa: nu mai manca la restaurant. Nici daca-i in stil de stilul stilului. Ori iti iei pachet la tine, ori te insori (si mananci in pauza de masa acasa), ori te muti la o gazdoaie cu suflet (si bust) generos care gateste super-ultra-nemaipomenit, ori ….. nu mai stiu ce sa-ti sugerez.
    Dar la restaurant……bani multi, mirosuri complicate, comeseni/comesene iritante, paine veche…..stii tu! =)

    • Robin Molnar 09 aprilie 2010 la 17:10 - Raspunde

      T_T Nu reușesc mereu să-m,i pregătesc masa de prânz din timp, chiar dacă mi s-a acrit de restaurante. T_T

      • claudia 09 aprilie 2010 la 17:56 - Raspunde

        Atunci….insoara-te, mai baiete! Ardelencele stiu sa gateasca foarte bine. Si asta-i doar bonusul! 👿

    • TNH 10 aprilie 2010 la 02:12 - Raspunde

      Că bine le mai zici. Restaurantul n-o să aibă în veci mâncarea de-aia bună ca o găzdoaie zdravănă. :want:

  2. Robin Molnar 11 aprilie 2010 la 06:30 - Raspunde

    =D Mie îmi miroase a conspirație unanimă pe aici. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.