SEA Complet

 • 0740252139 - B Dorel, Țeapă de la SEA Complet (Servicii Energetice Pentru Acasă)

Sunt niște ticăloși, în sensul literar al cuvântului:

TICĂLÓS adj., s. 1. adj., s. abject, infam, josnic, mișel, mizerabil, mârșav, nedemn, nelegiuit, nemernic, netrebnic, (pop.) becisnic, (înv. și reg.) ticăit, (reg.) pălăvatic, proclet, (Ban.) bedaș, (înv.) fărădelege, vil, (fig.) infect, murdar. (Un om ~.) 2. adj. infam, josnic, mișel, mișelesc, mizerabil, mârșav, nedemn, nelegiuit, nemernic, netrebnic, rușinos, scelerat, (livr.) ignobil, sacrileg, (înv. și pop.) parșiv, scârnav, (Mold.) chiolhănos, (înv.) blestemățesc, fărădelege, scârbavnic, scârbelnic, scârbit, verigaș, verigășos, (fig.) murdar, spurcat. (Faptă ~oasă.) 3. s. bandit, nemernic, tâlhar.(Un ~ de negustor.) 4. adj., s. afurisit, blestemat, câinos, hain, îndrăcit, rău, (înv. și pop.) pustiu, (pop. și fam.) pârdalnic, (pop.) împelițat, jurat, (înv. și reg.) urgisit, (reg.) pricăjit, (Transilv.) săcret. (~ul de el!) 5. adj. mizerabil, păcătos, rău, urât. (Era o vreme ~.)

Dex

Despre cum s-a născut țeapa asta monumentală am mai scris. Astăzi scriu iarăși.

Nu acum multă vreme, cei se la SEA Complet – Soluții Energetice Pentru Acasă au venit în inspecția celor doi ani. Acum vor să vină iarăși. Mă rog, doreau să vină să ne țăpească să plătim alți 50 de lei, precum popa de la țară care, atunci când n-are bani, umblă cu crucea pe la proștii din sat.

Exact așa fac și ăștia. Nu contează că n-au trecut decât câteva luni, ei vin, iarăși, să mai încarce facturile fraierilor cu încă 50 de lei. Plus de asta, n-au zis ce verificare vor să facă. Aia de doi ani, sau aia de zece? Oricum n-ar conta, ambele fiind făcute recent, respectiv relativ recent.

Apoi, nu văd nicio ștampilă pe afiș, nu văd nimic, doar o foaie trasă la xerox și scrisă de o mână de postliceală, maxim.

Să nu fim naivi, dacă treaba asta era făcută real, legal și coordonat, nu ajungeau să pună afișul care, peste noapte, probabil după ce administrația și-a primit niște sudalme, a dispărut ca și cum nici n-ar fi existat, ca și cum ar fi fost aievea.

De asta spun, SEA Complet își bate joc de noi și este cazul să se ia măsuri. Pe de altă parte, la cât de bine lucrează Poliția Cluj…

P.S. Da, da, da, sigur că a fost o greșeală, cum să nu, mai scutiți-mă cu naivitățile astea! Banii când îi luau, tot din greșeală o făceau? Și da, se vede că a început campania electorală! Întotdeauna, în campanie electorală, se găsesc șefi de companii de stat care să facă rost de bani pentru hoții de la putere!

11 Comentarii

 1. Xtall 09 octombrie 2014 la 00:24 - Raspunde

  La mine au fost mai smecheri
  Au facut revizia si au schimbat un racord.
  Dupa o luna au venit iar, altii, cu verificarea, si cica e obligatoriu sa pun un alt racord, ca de ala trebuie, cum ar veni revizia cu o luna inainte (si termen de valabilitate 2 ani) egal cu zero 😛 si a iesit si dublu la bani, si a doua a costat la fel

  • Robin Molnar 10 octombrie 2014 la 07:42 - Raspunde

   Da, păi și la noi, tot un racord…

 2. Ion Escu 04 noiembrie 2014 la 19:49 - Raspunde

  Mie mia venit o factura de la ei cu verificarea a 2 (doua) puncte de ardere, in conditiile in care apartamentul respectiv este debransat de la gaze naturale de 3 ani si nu este locuit. Hotie pe fata! In plus nu am nici un contract cu aceasta firma. Care este baza legala a acestei facturi? Privind indicii economici ai acestei societati am observat o pierdere masiva in ultima perioada. Oare vor sa recupereze? Furand?

 3. alina 06 noiembrie 2014 la 08:32 - Raspunde

  De ce la Piatra Neamt e mai scump decat la Cluj, 81 lei verificarea? Si tot cu SEA si doar verificare, nu a fost nevoie de nici o interventie….

  • Robin Molnar 08 noiembrie 2014 la 12:37 - Raspunde

   Pentru că pitong.

 4. Eddie Nuta 19 octombrie 2015 la 13:39 - Raspunde

  Am primit si eu la Sibiu, 82 lei… inca ma mai gandesc cum/daca o sa o platesc..

  • Robin Molnar 26 octombrie 2015 la 00:32 - Raspunde

   Să ne ții la curent!

  • Ionut 28 noiembrie 2015 la 13:10 - Raspunde

   Tocmai am primit un plic de la nenorocitii astia de la -sea-
   Scrie in felul urmator:
   Produsul Simplis V 2 Buc 82 de lei cu TVA inclus
   Ce naiba inseamna asta si cine sunt indivizii astia ca nu am auzit de ei.
   Nu a fost nimeni acasa, nu a semnat nimeni nici o hartie dar eu ma trezesc cu o factura de la ei.
   Nu o platesc si saptamana viitoare ma razboiesc cu jigodiile.
   Poate sa-mi spuna cineva ce solutii au luat in privinta aceasta?

   Multumesc.

   • Robin Molnar 28 noiembrie 2015 la 13:59 - Raspunde

    Poți încerca să iei legătura cu Protecția Consumatorului București, sau pe unde SEA Complet are sediul. Scrie pe factură adresa, deci…

   • Ciprian 22 decembrie 2015 la 12:58 - Raspunde

    IDEM ..cum sa emiti o factura pentru un serviciu/produs in acest caz????!!!!
    Eventual stie cineva ce este Produsul Simplis V?
    ..am cautat pe site-ul lor dar nu am gasit asa ceva

  • Florin 09 ianuarie 2016 la 15:54 - Raspunde

   Mi-o venit si mie 82 de lei,ai platit-o pana la urma?eu as face ceva in privinta asta,dar protectia consumatorului nu face nimic…:(

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.