Una despre educaţie şi bani

Sau cum, pentru prima dată, nu sunt de-acord cu Băsescu. Eu ştiu că educaţia are rolul de a asigura un nivel de dezvoltare economică, pe viitor, pentru că de aia facem şcoală, ca să învăţăm ceva şi, mai apoi, pentru a putea produce. Şi întreb şi eu ca infamul.

Cât de etic este să sacrifici prezentul României băgând bani într-un sistem care a promis în 2006 că se va îmbunătăţi dacă va primi 6% din PIB şi care, totuşi, n-a făcut-o? Banii i-au primit dar rezultatele întârzie să apară.

Cât de normal este să aduci zile negre la 20 de milioane de oameni pentru binele material temporar al 100,000?

Dacă aţi ratat faza, aici este opinia mea privind creşterea salariilor profesorilor.

4 Comentarii

 1. xtall 13 noiembrie 2008 la 09:24 - Raspunde

  man, (nu-i la temă) da … nuş ce fac ăia sau ce urmări va avea toată degringolada asta cu salariile însă de ieri (când am achitat) s-a scumpit chiar şi gunoiul… cu cât crezi ? 50%
  al dracului măsuri 😀 , cică nu are repercursiuni, şi te mai şi rogi de ei să facă ceva să fie cât de cât civilizat iar ei ce schimbă ? doar taxarea, mizeria rămâne.
  Păi…n-am cuvinte ?

  • Robin Molnar 13 noiembrie 2008 la 12:24 - Raspunde

   Au nevoie de lichidităţi pentru a-şi desfăşura activitatea. Iar dacă banca fie nu le mai dă, că n-are de unde, fie le dă, dar prea scump, de undeva tot trebuie să facă rost de bani. Şi eu am fost de am plătit gunoiul chiar azi. 21 RON. Ieftin.

 2. little dot 13 noiembrie 2008 la 12:03 - Raspunde

  sunt unii profesori care nu ar merita o marire salariala, care nu fac nimik pentru invatamant, care sunt satuli de acest sistem, sunt depasiti de vreme. Insa sunt unii care au ambitie, au cu ce, ar vrea sa faca, insa daca nu ii ajuta nimeni nu au cum sa reuseasca singuri.

  • Robin Molnar 13 noiembrie 2008 la 12:25 - Raspunde

   Da, sunt de acord. Sunt unii care merită, şi D-zeu mi-e martor că am avut norocul să am de-a face cu ei pentru că au făcut om din mine. Dar sunt puţini să ştii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.