Victor Ponta pe cer e!

Nu vreau s-o lălăi, că trebuie să ajung și cu mașina la service azi. După părerea mea, lupta care se dă zilele acestea între cetățenii cu diverse viziuni este una clasică pentru România.

Acum lupta se dă între cei care muncesc, creează și gândesc și cei care depinde de ajutoarele sociale, cei care cer ca statul să le dea și să le facă, între cei capabili și cei incapabili.

Vedeți Dvs., am fost tag-uit (etichetat) într-o fotografie pe Facebook, în timp ce participam la protest. Până să mă dumiresc eu, fotografia avea deja unsprezece like-uri iar la ora scrierii acestui articol are două zeci și unul. Ceea ce mă face, fiind un tip mediu de popular, să cred că fiecare om de la mitingurile pro-bun simț reprezintă cam douăzeci – douăzeci și cinci de oameni.

Asta înseamnă că la mitingul de aseară, cam 7,000 de oameni de bun simț au participat prin reprezentare, după părerea mea. Sigur, mi-aș dori ca acești oameni să intervină prin participare directă, dar…

În fine, vreau doar să spun că este timpul să decidem. Vrem să fim săraci și uniți, sau vrem să acceptăm divergențele dintre noi și fiecare s mănânce pâinea pe care o merită?

L.E. Știți ce ar putea însemna suspendarea din UE? Că produsele românești vor avea TVA în spațiul comunitar. Nu cred că vrem să analizăm în profunzime implicațiile unei asemenea chestiuni…

14 Comentarii

 1. EXU 06 iulie 2012 la 09:53 - Raspunde

  Degeaba ne prezentam la proteste ca, comunistii tot fura voturile si tara. Daca am vazut la tv o intreba pe o mamaie de ce a votat cu X si a raspuns: Se imbraca bine mamaie, vorbeste frumos! Asta a spus totul. Nu imi place politica deloc de la noi din tara totul se face sa fie favorabil celor de la putere si atat. In rest noi platim taxe impozite si etc. Iar venii psd-u la putere iar o sa se aleaga praful. Cand vad oameni de varsta a 2-a care au mai fost condusi de psd-isti de atatea ori si le-a fost rau si tot pe ei ii voteaza inebunesc. Pana nu se schimba mentalitatea nu ai cum sa dai inainte si asta nu cred ca o sa se intample curand.

 2. Gabriel 07 iulie 2012 la 12:11 - Raspunde

  Dupa parerea mea, Basescu a trebuit sa fie suspendat, deoarece tara noastra o duce din ce in ce mai rau. Sper doar ca vor aparea schimbari majore si pozitive, care vor ajuta tara sa iasa din criza sau macar sa apara noi locuri de munca si sa avem mai multi bani.

 3. Rolly M 07 iulie 2012 la 16:38 - Raspunde

  Robine ar trebui ca la referendum să fie adăugată întrebarea: Sunteți de acord ca Victor Ponta să își dea demisia pentru că a plagiat?

 4. alida 07 iulie 2012 la 18:00 - Raspunde

  Sa pariem pe castigator
  Ponta – Basescu 1 x 2 🙂

 5. ice4you 07 iulie 2012 la 18:32 - Raspunde

  Eu zis sa rezolvam prima oara problema cu Basel si vedem dupa si de restul.

  Toate la timpul lor.

 6. Yamasha 08 iulie 2012 la 08:54 - Raspunde

  Daca-l suspendam la putere va fi rosu….4 ani de acum incolo ne vor conduce cum vor ei.

 7. joita lucian 11 iulie 2012 la 08:43 - Raspunde

  Romanul s-a nascut las…deci ramanem saraci…mi e imi place de tine si te admir ca …ai vointa sa-ti ceri …normalitatea ..dar curand clar nu o vei primi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.