5 Comentarii

  1. Xtall 14 ianuarie 2016 la 12:05 - Raspunde

    Cel putin iti dai seama ca de fapt ajuți si întărești exact ceea ce vrei sa combați ? 🙂
    Nu ești mai eficient, chestiile de genul întăresc partea opusa, le confirma niște chestii iar la modul general asta înseamnă ca pierzi.

  2. florentina moldovan 14 ianuarie 2016 la 12:37 - Raspunde

    Despre asta vorbeam si eu. uneori, desi avem cele mai bune intentii , s-ar putea sa fim gresit intelesi. Eu te inteleg si in mare parte sunt de acord cu tine. Ideea e ca unii iau doar partea razboinica a lucrurilor,uitand esentialul . Xtall, nu cred ca e important daca cineva pierde sau castiga, important este sa castige societatea, copiii nostrii. Important este sa invatam din greseli si daca putem sa deschidem si altora ochii . Sunt convinsa ca Robin este un om de bine si ca are cele mai bune intentii si datorita lui si altor multi oameni de bine copilul meu va trai intr-o lume mai buna si intr-o societate mai sanatoasa.

  3. Xtall 14 ianuarie 2016 la 13:13 - Raspunde

    E o chestie credibilitate.
    Cand o comentezi agresiv, daca lucrurile stau altfel, nu mai poți sa îndrepți nimic din ce ai spus.
    Te-ai decredibilizat complet si nu te va mai crede nici… pe alte teme similare, dacă ce ai spus se dovedește a nu fi adevarat.

  4. florentina moldovan 14 ianuarie 2016 la 14:02 - Raspunde

    Xtall, e o chestie de demnitate! Daca iti dai seama ca ai apasat acceleratia mai mult decat este cazul si mai reduci un pic din viteza nu inseamna ca nu continui drumul….si acum, in general, fara legatura cu subiectul- iubesc oamenii care au puterea sa recunoasca atunci cand gresesc- eu in astfel de oameni am incredere. Acestor oameni egoul nu le-a alterat nici mintea si nici sufletul si au in continuare toata increderea mea si tot respectul meu.

  5. Robin Molnar 15 ianuarie 2016 la 11:10 - Raspunde

    Meditez la cele comentate. Mulțumesc!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.