Chiloți de iridiu

Eu am o problemă. Mă rog, am mai multe probleme. Dar una dintre ele este mai ciudată. Sunt dependent de lenjerie. Consider că niciodată n-am suficient de mulți boxeri și ciorapi, suficient de multă lenjerie intimă.

Și, no, pentru că am problema asta, preventiv, într-o seară, pe vremea când nu știam Clujul mai deloc, mi-am luat o cutie de boxeri chinezești de la un supermarket. Port o pereche, mă jenează, îi arunc. Mai port o pereche, iarăși mă jenează, iarăși o arunc. Nu de alta, nu sunt miliardar, dar n-are rost să mă chinui dacă mă jenează.

Ieri mă pune dreq să iau ultima pereche pe mine. Pe la ora 9. No, lucrez la birou, stau jos, mă înțelegeți că trebuie să fie comozi. Nasol, pe la ora 15 deja începeau să mă jeneze. Am crezut că dau în turbare multiplă. Iarăși. Cum naiba ai pretenție să fii o mare economie mondială dar nu ești în stare să faci o nenorocită de pereche de boxeri?

La tango, aseară, deja pfuai, simțeam că explodez în ei. Și mă și iritasem, atât psihic cât și fizic, ceva de speriat. Pe drumul spre casă deja, vă spun sincer, căutam locuri mai retrase, să îi dau naiba jos și să-i arunc. Evident, e oraș mare, stau destul de aproape de centru, n-am găsit. Or eu simțeam, la fiecare pas, cum o lamă mă taie ca un firez pe acolo pe unde n-ar trebui.

Ajung acasă. Cu sete arunc blugii jos de pe mine să mă scap de nenorocirea aia. Vreau să spun că pielea îmi era umedă și iritată în ultimul hal. Vă scriu asta ca să știți să vă feriți. Normal, pielea respiră cât de cât OK prin blugi, nu era de la ei, plus că la aceiași blugi dar cu o altă pereche de boxeri (românești, Mondex) n-am avut problema asta. În schimb, boxerii ăia făcuți de poporul vecin și prieten chinez, cred că erau dați cu zeamă de iridiu, ca să nu treacă aerul sau ceva prin ei, deși erau de bumbac.

Știți cum erau? Horror. Fix între craci (pardon de expresie), între anus și scot, pielea era baltă, de la o alergie chimică sau dreq știe. Știu, însă, că era cauzată de boxerii ăia nenorociți. Îmi venea să mă urc pe pereți. Mă bag repede la un duș, că așa nu se mai putea, apoi dă-i cu șervețele umede (din fericire a mers) și șezi pe burtă că, deh, aia e. Jos nu prea puteam sta.

Nu știu cu ce chimicalele lui dreq au dat chinezii pe ei, dar mi-au făcut rău într-o zonă sensibilă. Medical se aseamănă (cred, nu sunt dermatolog) cu mâncărimea scutecului (ca la bebeluși), asta așa, ca să confirm teoria care spune că bărbații sunt niște copii mai mari, ‘ga-mi-aș ceva în porcăriile chinezești. După aceea, desigur, doamna de la Mondex se miră că de ce am fost primul care și-a făcut abonament (pe bune, card de fidelitate cu 8% reducere) la ei, de am făcut doar în acest an o economie de vreo 35 de lei.

Domnilor, nici din greșeală să nu vă luați așa ceva. Dacă sunteți într-un oraș străin, nu vă jenați să întrebați. Că după aceea o să vă jeneze alte cele. Și nu e frumos. Chiar deloc. Chinezii să mă pupe acolo unde m-or jenat. Am auzit că au buzele moi și catifelate.

6 Comentarii

 1. Mihai Todor 02 martie 2010 la 10:00 - Raspunde

  Duuuude… Abia mâncasem…

  • Robin Molnar 02 martie 2010 la 15:30 - Raspunde

   =D E bine să știu că îți pasă de durerea mea! =D Poftă bună, apropo. Eu n-am reușit să mănânc prea bine la cină, că, deh, din picioare ca și calul…

 2. Ana 02 martie 2010 la 12:01 - Raspunde

  Iridiu?!?!? Cum indraznesti? De fata cu un dino? T_T

  Altfel… inteleg. Si eu am aceeasi dependenta de lenjerie intima. Si mi s-a intamplat acum ceva mai multa vreme sa fac unele alegeri neinspirate. =(

 3. puiu 02 martie 2010 la 15:08 - Raspunde

  Despre buzele pinejilor nu ştiu a spune. Da\’ întreb – ai spălat cernobîlu\’ înainte de purtare?

  • Robin Molnar 02 martie 2010 la 15:40 - Raspunde

   =D Normal, mai întrebi? De aia am și zis că-s de iridiu, că apa pare să-i fi ocolit. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.