1 Commentariu

  1. ice4you 09 noiembrie 2015 la 10:10 - Raspunde

    Desi suntem pe alte lungimi de unda si contrarile dintre noi au fost si cu siguranta vor ramane destul de dure (recunosc ca mult mai violente si incisive din partea mea, deh … am pierdut multe la viata mea pentru ca sunt direct mai ales cand am ceva de spus) din tot rahanul asta cred ca ai fost cam singurul cu care am putut intr’un final stabili un dialog (nu monolog in care vreunul sa pretinda adevarul absolut) in baza unor lucruri ce au convergenta in punctele lor importante. Din pacate insa, imi este tot mai clar ca orice protest ne va fi deturnat si furat cata vreme in tara asta va continua promovarea unor non-valori care apar in momentele cheie ca lideri de opinie pentru mintile slabe cu un bagaj fragil de cunostiinte. Un exemplu este penalul Lucian Mandruta, un banal prompterist, care a devenit vocal doar si numai dupa ce i’a murit sistemul din care sugea si ar mai suge. Ma dezamagesti promovand des asemenea elemente care nu sunt nimic altceva decat niste acoperite trompete ale unui sistem cu care incerci sa te iei la tranta.
    Cum scriam si pe la mine, din optimistul rezervat pana mai ieri am revenit la realistul consecvent de azi. Nu ma voi replia ca ar insemna o sinucidere cu premediare, insa imi e sila cand vad ca suntem inconjurati de goimi usor de manipulat.
    In rest … din partea mea primesti o apreciere pentru faptul ca macar incerci sa faci ceva, asa cum crezi de cuvinta. Bine ar fi daca ai renunta la ce vine pe teava si de a gandii cu propria ta minte departe de orice spun altii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.