Început de săptămână

Cred că în limitele date de Dumnezeu, omul își poate construi viața așa cum poate și așa cum își dorește, voință să aibă. Întrucât divinul liber arbitru (și discutabilu, din punct de vedere filozofic) se bazează pe voința de a face ceva, concluzionez că totul începe de la voință.

Astfel – și vă rog să o luați drept un simplu început – după ce sâmbătă am muncit cu drag și spor la frigăruia bloggerilor, după ce ieri m-au durut încheieturile (gleznele) încă pentru ore bune după ce m-am trezit, după ce o jumătate de noapte m-am uitat pe tavan și, deci, n-am putut dormi, astăzi m-am trezit la ora 6,25 (fără ceas) și m-am dus să alerg un pic (jogging).

Nu mult, un sfert de oră, că lucrurile acestea se fac încet. Și asta v-o spune un fost sportiv de națională la alergat de nebun prin pădure după cinci emițătoare, sport numit și radiogoniometrie.

Acum, am observat două chestii:

 • Prima chestie, bună dealtfel, este că după aproape un an de nefumat, plămânii și-au mai revenit. Mă rog, capacitatea toracică, fiindcă aia influențează performanța sportivă. Așadar, nu m-am înecat, nu m-am hiperventilat și n-am avut niciun fel de probleme respiratorii. Ceea ce e minunat. N-aș fi crezut că le va lua plămânilor mai puțin de doi ani ca să devină “buni”.
 • Ultima chestie, nașpa dealtfel, este că la piciorul stâng mușchiul gambei nu mai este optim. Cum să spun? Alergam cumva pe mono, de genul: – Nice! Au! Nice! Au! Fiindcă gamba stângă mi-a obosit repede, în ciuda exercițiilor repetate, în timp ce la piciorul drept nu aveam nicio problemă.

Acum sunt proaspăt ieșit de sub un duș eliberator, mi-am făcut un frappe rece, mușc dintr-un măr și mă pregătesc de o zi frumoasă!

Ei, dar voi cum v-ați petrecut începutul de săptămână?

P.S. Să știți că nu a fost ceha decât semi-spontan, fiindcă sâmbătă la party am venit îmbrăcat în Forrest Gump

6 Comentarii

 1. ciresica 30 mai 2011 la 07:54 - Raspunde

  Eu m-am trezit la 6 si jumatate, am pedalat la bicicleta atat cat aveam programat, am avut 20 de minute de masaj, am mancat, dus si… acum ma pregatesc de scarbici 😀
  O saptamana frumoasa sa ai si tu 😀

 2. Molnar Bianca-Andreea 31 mai 2011 la 14:06 - Raspunde

  stii ca saptamana incepe cu duminica???
  Luni: m-am trezit la 5:00, am fugit repede la baie apoi am fugit sa-mi hranesc orataniile (puisori de gaina, de curcani si bobocei de rata). Toti is superbi… Apoi le-am dat ca catei niste oase, ca sa aiba de lucru. Si am plecat la servici. Dupa servici am fugit acasa, am hranit puisorii, am plivit la flori, am dat mancare la caini, am udat sera, am udat straturile din gradina, am facut si tocanita de ciuperci cu orez intre timp, am mai aranjat si prin casa, mi-am bagat puisorii la culcus, am facut baita si m-am bagat in patut sa citesc o carte.
  Si duminica am facut in mare cam aceleasi lucruri…
  Asa imi trebe daca am vrut la casa!

  • Robin Molnar 31 mai 2011 la 17:40 - Raspunde

   Cum să înceapă săptămâna cu duminică?

   • Molnar Bianca-Andreea 01 iunie 2011 la 06:50 - Raspunde

    “Preoţii au hotărât: săptămâna începe de Duminică, în 2011” asa ca….cum draq de nu ai stiut???

    • Robin Molnar 01 iunie 2011 la 20:21 - Raspunde

     Cum adică? Dumnezeu s-a odihnit în ziua a șaptea. WTF?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.