Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Al’ dată mănâncă și tu pui sau pește. E mai sănătos și mai ușor de preparat 😉
=D Da, cred că așa o să fac. Bine, deja mi s-a cam acrit de pui. =D
=D Gresit mai Mihai! In nici un caz pui! Puiul e mult mai periculos!
V-am mai zis si va repet: carnea de VITEL si de peste sunt cele mai recomandate. Carnea de vitel nu are grasimi.
Cat poate fi de greu?
=D Bou pe vițel nu se mănâncă. =D
@Bianca: Eh, cine are bani de carne de vițel? 😛
un vitel de aprox 50 kg viu a costat 700 ron
=D Adică 250 – 500 de grătare de vită au costat 700 de lei sau, altfel spus, 1000 de chifle de hamburger au costat 700 de lei. =D Ieftin. =D