Salutari de la Mare

Dupa ce ne-am pierdut vreo 15 monute ratacind prin Medgidia si dupa ce era sa fac un infarct vazand ca intram pe autostrada A4 care la ora aia era pustie, am ajuns cu bine la Marea Neagra.

Am mers noi pe ceva drm puscat de la Medgidia la Constanta, prin Murfatlar, am gonit nebuneste pe autostrada cu un furibund 90 de Km/h, ne-am plimbat cateva zeci de kilometri pe stradutele dintre hoteluri, dar am gasit un camping OK, la Venus, aproape de Mamgalia.

Desigur, e destul de pustiu pe aici, ceea ce e perfect. Desigur, am adormint facand plaja, intrucat fauna locala era formata din babe si mosnegi, si desigur ca m-am ars la bronz, ceea ce nu prea e sexy.

Pentru referinte ulterioare, notez aici ca e mai usor pentru mine: Camping Palace Venus, 0743337855, 0762688055, 0721110870, denisa_frumusik2007(@)yahoo.com, www.campingpalace.ro.

Cel msi usor se ajunge din Mangalia, facand stanga la intersectia cu drumul judetean ce merge spre Saturn si Venus, se merge pe drumul cel drept de langa plaja, iar la sensul giratoriu se merge strict inainte (nu adiacent inainte), si se vede reclama stabilimentului.

Locul este OK. Plaja merge. Mancarea n-am incercat-o.

8 Comentarii

 1. ice4you 04 iunie 2012 la 20:08 - Raspunde

  Daca imi ziceai ca ai de gand sa ajungi in Venus, te rezolvam de cazare la un hotel la 50m de plaja cu preturi de camping! 😀

  Oricum … iti doresc sa te bucuri de liniste! 😉

 2. ice4you 04 iunie 2012 la 20:10 - Raspunde

  P.S. Ca ziceai de mancare …. vezi ca Mangalia este la 5km de Venus … ca tot esti cu masina … fa un efort si manca in oras. Preturile sunt cam la jumatate fata de statiune si macarea buna! Un Plus ai in drum daca vrei sa faci niste cumparaturi ieftine … si dupa ce treci de el … pe dreapta cu mergi (dupa ce ai trecut de Plus) ai sa dai si peste un restaurant (nu ii mai stiu numele) cu mancare destul de buna si ieftina. Il vezi din drum e amplasat inaintea unei benzinarii de la Petrom! 😀

  Pentru alte sfaturi call me! 😀

 3. Marius 04 iunie 2012 la 23:27 - Raspunde

  hmm, cum e vremea la mare?! 😛

 4. joita lucian 05 iunie 2012 la 11:33 - Raspunde

  De cand cu Murgu..iti cam faci de cap…cu plimbarile !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.